گوشی ضد سرقت

گوشی ضد سرقت
بهترین وبلاگ علمی و فناوری , تکنولوژِی , دانستنی

گوشی ضد سرقت

توسعه فناوری های ضد سرقت روی گوشی های تلفن همراه
حکومت امریکا می گوید بعد از فشار بر کمپانی های سازنده گوشی، دو کمپانی سامسونگ و اپل پیشرو در توسعه فناوری ضد سرقت شده و فناوری جدید خود را در سان فرانسیسکو آزمایش کردند.
بعد از انتشار نامه سرگشاده اریک اشنایدرمن دادستان نیویورک به کمپانی هایی مانند مایکروسافت، گوگل، اپل و سامسونگ(13 ماه می)؛ و نیز نامه بازپرس قضایی سان فرانسیسکو - جورج گسکون-   دو کمپانی اپل و سامسونگ برای ساخت فناوری ضد سرقت برنامه های خود را آزمایش کردند.


ماه گذشته اشنایدرمن و گسکون با نمایندگان اپل و سامسونگ و مایکروسافت و گوگل طی جلسه ای ساخت فناوری موسوم به Kill Switch را بررسی کردند تا به محض سرقت، گوشی مورد نظر از کار بیفتد. آنها از کمپانی ها خواستند تا کمتر از یک سال فناوری مورد نظر را بسازند. (مطابق آمار از هر 3 سرقت در امریکا یک سرقت مربوط به گوشی تلفن همراه است.)

 

این دو کمپانی در برنامه موسوم به Secure Our Smartphone یا S.O.S در سان فرانسیسکو فناوری های خود را آزمایش کردند.

اپل با فناوری Activation Lock‌ و سامسونگ با برنامه Lojack روی آندروید و گلکسی اس 4 ، فناوری های ضد سرقت را نمایش دادند تا کارایی های این برنامه ها را به مقامات نشان دهند.
نماینده سامسونگ در جلسه با مقامات قضایی و حکومتی گفت باعث افتخار است که سامسونگ در حال کار روی پروژه ضد سرقت است. نماینده اپل نیز گفت با گسکون و سایر نمایندگان به همکاری روی فناوری های جدید ضد سرقت ادامه می دهند.


مقامات قضایی می خواستند ببینند آیا سوئیچ ویژه می تواند تلفن را بلا استفاده سازد؟ و برای سارقان از جذابیت بیفتد؟
برنامه سامسونگ موسوم به Lojack است که به محض سرقت قفل شده و اطلاعات شخصی کاربر را پاک می کند تا به دست سارقان نیفتد.
این برنامه ظاهرا 29 دلار قیمت داشته و کاربر با پرداخت این مبلغ ، از سرویس یک ساله آن بهره مند می شود. اپ مذکور جوری تعریف شده که از راه دور گوشی را قفل می کند و اطلاعات را پاک می کند تا سارق نتواند به آن دسترسی پیدا کند.

 
در واقع این برنامه نیز بستگی به این دارد که تا چه حد قوی بوده و نیز در مراحل تست، آیا هکرها و کرکرها (crackers) می توانند قفل ان را بشکنند؟ و گوشی را فلش کنند؟

برنامه اپل روی آیفون نیز تست شد که بر اساس آن بعد از سرقت، دارنده گوشی باید "اپل آی دی" و پسورد را زده تا وارد تلفن شود. قرار است این فناوری روی آی او اس 7 نسخه نهایی قرار گیرد که در آن، Find my iPhone به صورت دیفالت روشن بوده و بعد از سرقت برای خاموش کردن این ویژگی باید اپل آی دی و پسورد زده شود تا این ویژگی غیر فعال شود. در غیر این صورت دارنده گوشی قابلیت تعقیب توسط پلیس خواهد داشت و بعد از شناسایی ، بازداشت می شود.


در ماه ژوئن اشنایدرمن ابراز رضایت کرده بود که برنامه اپل می تواند به برنامه ضد سرقت کمک کند، اما این بار اعلام کرد باید در عمل و به صورت واقعی کارآیی برنامه را ببینیم و این یعنی باید روی برنامه های موجود بیشتر کار شود تا در محیط واقعی جواب مسوولان را بدهد که آیا کاراست یا نه؟

بحث قوی بودن فناوری های ضد سرقت بر این اساس مبتنی است که تا چه حد هکرها و کرکرها (crackers) می توانند با این برنامه مبارزه کرده و قفل آنها را بشکنند. اگر انها بتوانند این فناوری های نوین را بشکنند، موضوع ضد سرقت وارد فاز جدید و یا دور باطلی می شود که از یک سو محکم شده و از سوی دیگر شکسته می شود.


( گفته می شود حکومت به طور غیر مستقیم هکرها را استخدام کرده تا فناوری ضر سرقت اپل را آزمایش کرده تا از قوی بودن ان مطمئن شوند. شاید برنامه مشابهی نیز برای سامسونگ داشته باشند و باید منتظر بود تا ببینیم در آینده چه اتفاقی رخ می دهد.)

فناوری های ضد سرقت روی گوشی ,گوشی ضد سرقت


پاول کوچر متخصص در رمزنگاری و حاضر در جلسه گفت جالب است که مشکل سرقت، دغدغه سازندگان شده است و این موضوع می تواند علیه سارقان و سرقت گوشی جلو رود تا در آینده شاهد پیشرفت در این زمینه بوده و در نهایت شاهد کاهش سرقت باشیم.
رییس پلیس گریک سوهر نیز با هدف قرار دادن کاربران می گوید ما با تهیه ویدئوهایی سعی کرده ایم به کاربر نیز نشان دهیم که خود را در معرض سرقت قرار ندهند تا آمار سرقت پایین رود.


بر اساس آمار منتشره از سوی IDC سال گذشته 175 میلیون گوشی در امریکا به فروش رفته و رقمی معادل 69 میلیارد دلار فروش را به همراه داشته است. در همین حال ضرر ناشی از سرقت و یا گم کردن گوشی در امریکا در سال گذشته معادل 30 میلیارد دلار بوده است که به گفته اشنایدر رقمی بزرگ محسوب می شود.
در آماری دیگر گفته شده در هر دقیقه 113 گوشی در امریکا به سرقت می رود که اغلب آنها همراه با خشونت بوده و جان مالک گوشی به خطر می افتد.


پلیس نیویورک اصطلاح Apple-Picking را معادل واژه سرقت گوشی آیفون و تبلت آی پد کرده و مصطلح شده است. گفته می شود 40 درصد از سرقت ها در نیویورک مربوط به گوشی تلفن همراه است، در حالی که این رقم در سان فرانسیسکو به 50 درصد در سال گذشته رسید.
بسیاری از مردم نمی دانند به راحتی ممکن است مورد سرقت قرار گیرند. باید ارزش مالی تلفن سرقت شده به صفر برسد تا سارقان برای سرقت تلاش نکنند.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:








تاریخ: پنج شنبه 9 آبان 1392برچسب: گوشی ضد سرقت,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

اسلایدر