شش نکته برای وبلاگ نویس حرفه ای شدن

شش نکته برای وبلاگ نویس حرفه ای شدن
بهترین وبلاگ علمی و فناوری , تکنولوژِی , دانستنی

شش نکته برای وبلاگ نویس حرفه ای شدن

من کوچک تر از آنم که بخواهم به شما بگویم چه جیزی خوب است و چه چیزی بد! ولی حد اقل تجربه ی ۶ ساله ی خودم را در دنیای وبلاگ نویسی برای شما باز گو می کنم و با رعایت نکات ریز و عادی شما بتوانید وبلاگی جذاب و خواندنی برای بازدید کنندگان خود فراهم آورید.

داشتن هدف

مهم ترین مسائلی که در بعضی وبلاگ ها…

مهم ترین مسائلی که در بعضی وبلاگ ها رعایت نمی شود نداشتن هدف است و مطالب وبلاگ ربطی به هم ندارند، برای مثال، در یک وبلاگ که مطالب آن در مورد تکنولوِژی است ، نویسنده در پستی اس ام اس ها و جوک قرار می دهد. و یا بلعکس، و جالب تر این که نام و تیتر وبلاگ ربطی به هیچ کدام از این ها ندارد،من نمیگویم در وبلاگ فقط باید به یک نوع موضوع پرداخته شود،چون وبلاگ خشک و خسته کننده می شود، ولی بی ربط بودن بیش از حد مطالب و موضع وبلاگ نوعی بهم ریختگی بی نظمی را دور مورد وبلاگ در ذهن بازدید کنندگان به وجود می آورد، و اشتیاق بازدید کننده را برای رجوع بعدی از بین می برد.

کد های جاوا، بودن یا نبودم مسئله این است!

یک از جذابترین چیز ها برای وبلاگ نویسان تازه کار کد های جاوا معمول می باشد که در اکثر سایت ها و بلاگ ها قابل مشاهده است ، ولی این جذابیت فقط برای صاحب بلاگ می باشد نه بازدید کنندگان آن،کد لرزش سایت،خوش آمد گویی، منع کلیک راست ،ستاره های دور اشاره گر موس، و…. نه تنها باعث آزار و اذیت و دلزدگی بازدید کنندگان می شود، بلکه باعث کند شدن سرعت بار گزاری وبلاگ نیز می شود. پس به کار بردن کد های جاوا مگر در شرایط خاص برای وبلاگ کاری بس اشتباه است و از ارزش بلاگ در مقابل بازدید کنندگان می کاهد.

قالب مناسب با موضوع وبلاگ

یکی دیگر از چیز هایی که در وبلاگ نویسی ارزش و اهمیت خاص خود را دارد قالب وبلاگ می باشد. قالب باید متناسب با موضوع و محتوای وبلاگ باشد، برای مثال در یک وبلاگ رسمی نمیتوان از قالب های عاشقانه استفاده کرد، ولی بعضی از وبلاگ نویسان فقط به زیبایی قالب توجه می کنند و کاری با محتوای وبلاگشان ندارند و هر قالبی زیبا تر بود آن را بر می گزینند. که این امر یکی از دلایل کاسته شدن ارزش وبلاگ می باشد.چه بسا یک قالب ساده(مثل قالب پیشفرض بلاگفا) می تواند برای یک وبلاگ بسیار با کلاس مناسب باشد.

عکس ها ی وبلاگ را از کجا گرفته ایم؟

مطمئنان عکس های مختلفی را در وبلاگ ها زیادی دیده اید که لود نمیشوند و نمایش داده نمی شوند! دلیل این امر چیست؟ اکثر این عکس ها از سایت ها یا بلاگ های دیگر کپی می شوند(قانون کپی رایت فراموش نشود). و امکان دارند بعد از مدتی از سروری که آپلود (Upload)شده اند به دلایل مختلفی حذف گردد و همین امر باعث می شوند در وبلاگ شما نیز نمایش داده نشوند! بهترین کار برای جلوگیری از این مشکل که باعث گرفتن وقت زیادی از بازدید کنندگان و ناجور شدن وبلاگ می شود این است که خودتان عکس را آپلود کنید، حتی اگر عکس در وبلاگ های دیگر می باشد ، اول آن را در سیستم خود ذخیره کنید و دوباره آن را آپلود کنید. من به شما پیشنهاد می کنم برای آپلود عکس(انتقال عکس از هارد به اینترنت) از سایت های صرفا آپلود عکس استفاده نکنید. مثل سایت Tinypic.com و یا از این دسته سایت ها! شما میتوانید در سایت هایی که به صورت رایگان به شما فضا می دهند(مثل پرشین گیگ و پارسا اسپیس) عکس و حتی فایل های خودتان را آپلود کنید. با جستجو در اینترنت مطمئنا سایت های بیشتری را پیدا می کنید که به شما امکان آپلود را می دهند. حال می پرسید چرا سایت هایی مثل tinypic.com برای آپلود عکس مناسب نیستند؟ اول این که هر عکس اجازه ی استفاده از مقداری خاص از پهنای باند را دارد و بعد از مدتی پاک خواهد شد،حتی اگر مدتی طولانی باقی بماند ولی مطمئنا پاک خواهد شد(محدود است). دوم این که فیلترینگ هوشمند ما به دلایلی که فقط خودش می داند آدرس بعضی از این عکس ها را فیلتر می کند نتیجه این که در وبلاگ شما نشان داده نخواهد شد.

متن وبلاگ ما از کجاست؟

یکی دیگر از مسائلی که در وبلاگ ها رعایت نمی شود، و آن قانون کپی رایت است، نمیخواهم در مورد جرایم و مسائل کپی رایت صحبت کنم،چون وقت زیادی می برد، ولی می توانم در مورد رعایت قوانین کپی رایت به نفع وبلاگ خودتان صحبت کنم. اکثر مقالات،اخبار و مطالب خواندنی در وبلاگ های ما بیشتر از بلاگ ها یا سایت های دیگر کپی شده اند و وظیفه ی اخلاقی ما است که نام سایتی که مطالب را از آن گرفته ایم به عنوان منبع مطلب درج کنیم. واین کار بیشتر به نفع ما است، من نمیدانم چرا خیلی ها فکر می کنند که اگر خبر یا مقاله ای را که در وبلاگشان قرار می دهند باذکر نام منبع باشد از ارزش و اعتبار وبلاگشان کاسته میشود، چون دیگران می فهمند که این مطالب برای وبلاگ او نیست ولی حقیقت دقیقا بر عکس آن چیزی است که تصور می شود، وبلاگی که خبر ها و مقالات و مطالب را با ذکر نام منبع درج می کند در اصل بر اعتبار خود افزوده است و از نظر کاربران نویسنده ی آن دارای شخصیت بیشتری است تا مطالبی که بدون ذکر منبع می باشند،چون اکثر کاربران میتوانند بفهمند مطالبی که نوشته شده است در حقیقت متعلق به صاحب این وبلاگ است یا نه، چه بسا حتی اگر نام منبع آن نیز نوشته نشده باشد.

تبلیغات و لینک باکس ها

یکی از عذاب آور ترین مسائل حد اقل برای من تبلیغات و لینک باکس های زیاد و بیش از اندازه در وبلاگ ها است، تبلیغات به عنوان منبع در آمد برای وبلاگ نویسان چیز خوبی است و من آن را نهی نمی کنم ولی اینکه در پایان هر پست و بالای هیدر و پایین وبلاگ و خلاصه هر جای خالی که تو وبلاگ پیدا بشه تبلیغات درج بشه بسیار زننده می باشد و سرعت بارگذاری وبلاگ را بسیار کند می کند، حتی کند تر از کد های جاوا،فقط نه از چشم من، بلکه از چشم اکثر کاربران تبلیغات زیاد در وبلاگ ها ، آن ها را از اعتبار می اندازد.



نظرات شما عزیزان:

پيامک
ساعت13:24---3 آبان 1392
فروش ويژه سامانه پيامک(sms)

سامانه پيام کوتاه با قيمتي باور نکردني 5000 تومان ساليانه ک در ابتدا داراي 70 پيامک هديه است ک امکانات بي شماري دارد.

سامانه نمايندگي مستقل پيام کوتاه با قيمت 25000 تومان ساليانه
داراي زير مجموعه گيري بي شمار ميباشد.
براي دريافت نمايندگي و يا پنل به سايت ما مراجعه کنيد.
http://shahhost.ir/payamak


نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:








تاریخ: 24 آبان 1391برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

اسلایدر