گوگل روزی 10 اختراع به‌ثبت می‌رساند

گوگل روزی 10 اختراع به‌ثبت می‌رساند


گوگل روزی 10 اختراع به‌ثبت می‌رساند


گوگل که معمولا برای ثبت اختراعات و حق امتیازها با شرکت‌های دیگر نبرد می‌کند و به دادگاه می‌رود، عنوان بزرگ‌ترین ثبت کننده حق امتیازها در جهان را به خود اختصاص داده است.


به گزارش ایتنا، حدود یک دهه قبل که گوگل تازه فعالیت خود را آغاز کرده بود، تنها ۴ حق امتیاز را به نام خود به ثبت رساند.

اما نشریه Technology Review وابسته به دانشگاه MIT بر اساس اطلاعات منتشر شده از "مرکز ثبت اختراعات و علایم تجاری آمریکا" اعلام کرده است که شرکت گوگل تنها در سال جاری میلادی بیش از ۱۸۰۰ اختراع و حق امتیاز را به نام خود ثبت کرده است.

به گفته این مرکز، شرکت گوگل به طور میانگین روزانه ۱۰ اختراع و حق امتیاز را به نام خود به ثبت می‌رساند و با این اتفاق، رکورد همه شرکت‌ها و سازمان‌های جهانی را در این زمینه شکسته است.

این شرکت اینترنتی بیشترین حق امتیازهای خود را برای موتور جست‌وجوگر اینترنتی و سیستم‌عامل اندروید خود ثبت می‌کند.
با این وجود فناوری‌های متفاوتی از سوی گوگل ثبت می‌شود که از جمله آن‌ها می‌توان به اتومبیل بدون سرنشین، بالن اینترنتی و عینک هوشمند اشاره کرد.

شرکت از سال ۲۰۰۷ به بعد در عرصه حق امتیاز و ثبت اختراعات جدید به موفقیت‌های قابل ملاحظه‌ای دست یافت و در همان زمان بود که "استیو جابز"(Steve Jobs) مدیرعامل شرکت اپل اعلام کرده بود که هر حق امتیاز و اختراعی که به گوشی هوشمند‌ آیفون مربوط شود را به ثبت می‌رساند و همین مسئله باعث شد که رقابتی تنگاتنگ بین اندروید گوگل و آیفون اپل صورت گیرد.

گفته می‌شود که تنها در حوزه گوشی‌های هوشمند تاکنون بیش از ۲۵۰ هزار حق امتیاز ثبت شده است و به همین خاطر بسیار غیرممکن است که یک شرکت اقدامی تازه‌ای در حوزه تلفن‌های همراه انجام دهد و حق شرکت دیگر را ضایع نکرده باشد.

لازم به ذکر است که شرکت گوگل چند سال قبل با پرداخت ۱۲.۵ میلیارد دلار شرکت تولیدکننده تلفن‌های همراه موتورولا را خریداری کرد که کارشناسان از این واگذاری با عنوان "خرید بزرگ حق امتیازها توسط گوگل" یاد می‌کردند.
البته باید توجه داشت که حق امتیازهای موتورولا در حوزه گوشی‌های هوشمند چندان رقابتی نیست و باعث ارتقا فعالیت‌های گوگل در این زمینه نمی‌شود.

این طور که آمار و ارقام نشان می‌دهد، گوگل هم‌اکنون در هر روز کاری دست‌کم ۱۰ حق امتیاز را در زمینه‌های مختلف به ثبت می‌رساند و هنوز هیچ شرکتی نتوانسته است در این زمینه به پای گوگل برسد.

 




تاریخ: جمعه 15 آذر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی


درباره پلی استیشن 4 + عکس
 
بالاخره بعد از مدتها انتظار کنسول بازی پلی استیشن 4 به بازار آمد. سونی سعی کرده در این کنسول بسیاری از ایرادهایی را که از سوی گیمرها به کنسول هفت ساله نسل قبلی وارد بود در PS4 برطرف کند. طراحی پلی استیشن 4 مانند دو جعبه با ترکیب رنگ مشکی است که به شکل کج روی هم قرار گرفته اند. دسته های این کنسول با نام دوال شوک تقریبا شبیه نسل قبلی است اما تغییرات عمده ای هم داشته. در وسط آن یک صفحه لمسی و یک بلند گوی کوچک  به کار رفته و روی دسته دکمه ای با عنوان Share  مشاهده میشود.

بقیه در ادامه مطلب...



ادامه مطلب...
تاریخ: چهار شنبه 13 آذر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

علت های کندی سرعت اینترنت ایران
 
شاید کلافه شدن در پشت شبکه اینترنت در ایران برای بسیاری از کاربران امری عادی باشد. اما کارشناسان حوزه اینترنت دلایل مختلفی را برای این کندی‌ها مطرح می‌کنند و راه حل‌هایی نیز ارائه می‌شود؛ راه حل‌هایی که سال‌ها در حال ارائه شدن است و کسی آن‌ها را تبدیل به واقعیت نمی‌کند. بسیاری از کارشناسان و شرکت‌هایی که در زمینه ارائه خدمات اینترنتی فعالیت دارند، یکی از دلایل کندی سرعت اینترنت در کشور را کمبود پهنای باند عنوان می‌کنند و بر این نکته تاکید دارند که واردات پهنای باند در انحصار شرکت ارتباطات زیرساخت است و گویا قرار داد این انحصار پایانی ندارد.
 

بقیه در ادامه مطلب...



ادامه مطلب...
تاریخ: چهار شنبه 13 آذر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
دوشنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۲ - ۲۱:۰۰
شرکت اوپو (Oppo)، تولید کننده تلفن های هوشمند، در میان طرفداران اندروید در حال دست و پا کردن یک جایگاه ویژه برای خود است. این شرکت چینی با تمرکز بر روی مشخصه های تلفن های رده بالا و انعطاف پذیری نرم افزاری توجهات زیادی را به سمت خود جلب کرده.
 
آخرین محصول این شرکت N1 نام دارد، و اوپو در نظر دارد توسط این تلفن رده بالای خود به طور جدی برای سایر پرچم داران شاخ و شانه بکشد.
 
اوپو N1 به یک نمایشگر 5.9 اینچی 1080 پیکسلی از نوع IPS، پردازشگر 4 هسته ای 1.7 گیگاهرتزی اسنپدراگون 600، 2 گیگابایت رم و 16 یا 32 گیگابایت حافظه ذخیره سازی مجهز است.
 
در میان مشخصات فنی این تلفن، دو مشخصه وجود دارد که بیش از مابقی خود را نشان می دهند. یک دوربین 13 مگاپیکسلی که با چرخاندن از شما یا محیط پیرامونتان عکس می گیرد.
 
مشخصه چشمگیر دیگر وجود نسخه محبوب سیانوژن مُد (CyanogenMod) است. البته به خریدارن این امکان داده می شود که بین اندروید 4.2.2 جیلی بیلی با پوسته اوپو، و سیانوژن مُد یکی را انتخاب کنند.
 
این تلفن هوشمند از هفته آینده با قیمت 599 دلار در آمریکا و 449 یورو در اروپا به فروش خواهد رسید.




تاریخ: سه شنبه 12 آذر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
دوشنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۰
حرکت به سوی نمایشگرهای 4K شروع شده و مانیتورها هم از این قاعده مستثنیٰ نیستند. شرکت تازه خصوصی شده دل در وب سایت خود خبر از یک مانیتور 4K در اندازه ۲۴ اینچ داده. قبلاً مانیتورهای ۳۲ اینچ با این کیفیت را دیده بودیم اما ۲۴ اینچ در نوع خود کاملاً جدید است.
 
مانیتور UP2414Q طبق توضیحات دل رزولوشن ۳۸۴۰ در ۲۱۶۰ دارد که می شود ۱۸۴ پیکسل در هر اینچ و ۴ برابر رزولوشن تمام اچ دی. زاویه دید این مانیتور هم ۱۷۸ درجه است.
 
مشخصات دیگر آن عبارتند از ۱.۰۷ میلیارد رنگ ۱۰ بیتی، درگاه های HDMI ،DisplayPort ،Mini-DP، چهار تا USB 3.0 و یک کارت خوان ۶ در ۱. دل هنوز این مانیتور را قیمت گذاری نکرده ولی با توجه به قیمت ۳،۵۰۰ دلاری مدل ۳۲ اینچ، احتمالاً قیمت نهایی کمتر از این مقدار خواهد بود.
 
به نظر شما مانیتورهای 4K در چه زمینه هایی کاربرد دارند؟




تاریخ: دو شنبه 11 آذر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
یکشنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۲ - ۰۳:۱۵
همیشه یکی از مهم ترین نیازهای معلولان جسمی جا به جایی بوده و این که برای حرکت، حتی با صندلی چرخ دار محتاج کمک دیگران هستند. حالا محققان، دستگاهی بی سیم ساخته اند که با حرکت دادن زبان، صندلی چرخ دار را در جهات مختلف حرکت می دهد.
 
رهبر این گروه تحقیقاتی می گوید:‌ «در حال حاضر، گزینه های محدودی جلوی پای معلولان قرار دارد.» اما این سامانه هدایت پذیر با زبان یک روش جدید و بهینه برای افراد ناتوان است تا امور شخصی شان را بیشتر بر عهده بگیرند.
 
سامانه مورد بحث شامل یک آهنربای کوچک است و به یک هدست حسگردار متصل می شود؛ فشارهایی که فرد با زبان به قسمت داخل دهانش وارد می کند توسط حسگرها سنجیده شده و در نهایت مقصود معلول تشخیص داده می شود.
 
البته خودِ تیم محقق هم معتقدند دستگاه شان در مراحل ابتدایی است و حتماً می توان بهبودهای زیادی در آن ایجاد کرد. مثلاً اگر بنا باشد تمام مدت این دستگاه درون دهان معلول گیرد موقع خوردن که زبان مدام حرکت می کند موجب بروز اشکال می شود که برای رفع این عیب کافی است زبان حدود ۳ ثانیه به گوشه دهان فشرده شود تا سامانه به حالت آماده به کار برود و از حرکت دادن صندلی چرخ دار خودداری کند.
 
هر چند تا کنون فناوری های زیادی در مراحل آزمایشگاهی موفق بوده اند ولی کم تر پیش آمده که به عمومیت برسند؛ اما این سامانه هدایت با زبان به نظر می رسد پتانسیل استفاده گسترده از آن را داشته باشد.




تاریخ: یک شنبه 10 آذر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
یکشنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۲ - ۰۲:۱۵
در این زمانه هر کدام ما حالا چه گیک باشیم یا نباشیم چند دستگاه قابل حمل داریم که با باتری کار می کنند. اسم باتری را که می آوریم خود به خود شارژرها هم از پس آن می آیند و مشکل بزرگ تعداد زیاد شارژر برای دستگاه های مختلف است. گاهی این تعداد آن قدر زیاد می شود که دیگر، پریز کافی برای اتصال همه آنها به برق وجود ندارد.
 
اما همیشه کسانی با ایده های ناب به داد بشر رسیده اند و این بار هم یک محصول یا به عبارتی یک ایده جدید به نام thingCHARGER در حال جمع آوری سرمایه است و می خواهد به این بهم ریختگی سر و سامان دهد.
 
اصل ایده خیلی ساده است؛ thingCHARGER به یک پریز برق وصل می شود و یک یا دو خروجی در اختیار کاربر قرار می دهد که تا این جا مثل یک چند راهی عادی عمل می کند؛ اما بالای این وسیله قسمتی برای شارژ انواع تلفن هوشمند، تبلت، کتابخوان و بسیاری لوازم دیگر تعبیه شده.

یکی از قابلیت های این پریز-شارژر این است که حتی می توان خود آن را هم بسط داد و با افزودن یک thingCHARGER دیگر به قبلی تا سه دستگاه را به طور همزمان شارژ کرد.
 
قیمت پایه برای سرمایه گذاری و دریافت یکی از این پریز-شارژرها ۲۹ دلار است اما اگر بیش از یک thingCHARGER سفارش داده شود ۲ تا ۵ عدد دیگر هم به رایگان ارسال می شود.
 
به نظر شما وجود سرمایه گذار چقدر در پیشبرد اهدافِ افراد صاحب ایده اهمیت دارد؟




تاریخ: یک شنبه 10 آذر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
شنبه ۹ آذر ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۰
فوجیتسو به تازگی اولین لپ تاپ با قابلیت اسکن الگوی رگهای خونی کف دست را آماده عرضه به بازار کرده است. در این لپ تاپ از الگوی منحصر به فرد رگهای خونی دست شما برای تشخیص هویت و دسترسی به کامپیوتر استفاده شده است.
 
لپ تاپ فوجیتسو Celsius H730 مجهز به تکنولوژی اختصاصی PalmSecure این شرکت، با همراهی پردازنده Core i7 vPro و نسل دوم واحد پردازش گرافیکی Kepler انویدیا عرضه خواهد شد.
 
به لطف طراحی فشرده و زیبا، امنیت ویژه و کارآیی عالی، این لپ تاپ می تواند گزینه مناسبی برای اغلب کاربران خانگی یا شرکتی باشد. این لپ تاپ قرار است از تعطیلات کریسمس با قیمت ۱۶۰۰ یورو وارد بازارهای اروپایی شده و پس از آن در دیگر نقاط دنیا هم عرضه گردد.
 

امنیت ویژه

فوجیتسو یکی از پیشگامان شیوه تشخیص هویت بر پایه رگهای خونی دست است و پیش از این هم چندین سنسور ویژه این کار را روانه بازار کرده. البته Celsius H730 اولین لپ تاپ فوجیتسو (و شاید دنیا) است که به این قابلیت مجهز شده است. 
 
متد «تشخیص هویت بر اساس رگ» از تکنولوژی تشخیص عکس و تصویربرداری به طور همزمان بهره می برد. به این صورت که الگوی رگهای خونی غیرقابل مشاهده کف دست و انگشتان را اسکن کرده و آن را با نمونه اصلی ثبت شده در دستگاه مقایسه می کند.
 
برای ثبت رگهای خونی دست در این تکنولوژی از تابش اشعه نزدیک به مادون قرمز استفاده می شود. هموگلوبین بدون اکسیژن درون رگهای خونی دست این اشعه را جذب می کند و در نتیجه میزان انعکاس آنها را کاهش می دهد. لذا در مقایسه با بقیه قسمتهای دست، باعث تشکیل یک الگوی تیره خواهد شد. 
 
اگر چه این ایده مدتها است که در محافل علمی مورد بحث قرار می گیرد، اما فوجیتسو برای اولین بار کامپیوتری با امکان استفاده از تشخیص هویت بر اساس رگهای خونی را عرضه می کند. در این لپ تاپ به محض عبور دست از جلوی بخش تایید هویت، در کسری از ثانیه تصویر دست اسکن می شود.
 
این شرکت مدعی است سیستم به کار رفته در این لپ تاپ به شکل خارق العاده ای میزان خطا را تا ۰.۰۰۰۰۸ درصد کاهش داده است. و همچنین آن را شیوه ای تقریبا غیرقابل تقلب می داند.
 
البته پیش از این اسکنرهای رگهای خونی دست در چندین بانک ژاپنی و سازمان های دولتی این کشور مورد استفاده قرار گرفته اند. این تکنولوژی پیش از این به صورت محدود در برخی موس ها هم تعبیه شده است.
 
علاوه بر سیستم تشخیص هویت جدید، این لپ تاپ از نمایشگر ۱۵ اینچی ، آخرین نسل پردازنده های Core i7 vPro اینتل با قدرت ۳.۸ گیگاهرتز، ۳۲ گیگابایت رم!، کارت گرافیک NVIDIA Quadro و درایو ذخیره سازی هیبرید یا SSD بهره می برد.




تاریخ: شنبه 9 آذر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
شنبه ۹ آذر ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۰
بعد از معرفی اندروید ۴.۴ اکثر شرکت های بزرگ موبایل ساز برنامه به روز رسانی خود را اعلام کردند؛ ولی تا کنون از اردوگاه ال جی سخن دقیقی از زمان عرضه کیت کت برای پرچمدار جدیدش، G2 نداشتیم. البته کیتکت برای دارندگان جی ۲ در کره جنوبی دارد ارائه می شود، ولی برای سایر کشورها چطور؟
 
دیروز سخنگوی ال جی کانادا سه ماهه اول ۲۰۱۴ را به عنوان زمان عرضه رسمی این به روز رسانی برای جی ۲ تعیین کرد. زمان دریافت کیت کت برای نقاط مختلف دنیا نباید فاصله زیادی از هم داشته باشند و بنابراین با اندک اختلافی، کیتکت برای جی ۲ در همه کشورها و اپراتورها ارائه خواهد شد.
 
اگر خبر دیگری در این باره به ما رسید حتماً پوشش خواهیم داد ولی فعلاً اگر شما هم صاحب یک جی ۲ قدرتمند هستید، برای دریافت کیت کت لااقل باید تا آخر زمستان صبر کنید.




تاریخ: شنبه 9 آذر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
شنبه ۹ آذر ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۰
به خاطر دارید که مایکروسافت دو هفته پیش در روز عرضه پلی استیشن ۴ در بازار آمریکای شمالی، پیام تبریکی برای سونی ارسال کرده بود . حال این شرکت در روز عرضه PS4 در بازار اروپا، باز هم پیام تبریک دیگری برای سونی فرستاده است.
 
اکانتهای فیسبوک و توییتر رسمی ایکس باکس انگلیس امروز پیام تبریک دوستانه مشابهی را خطاب به سونی منتشر کرده و آغاز عرضه پلی استیشن ۴ در اروپا را خوش آمد گفتند:
 
این زمان بزرگی برای گیمرها است.
سونی، آغاز عرضه اروپایی تان مبارک باشد
 
ایکس باکس وان
سونی از امروز علاوه بر ۱۸ کشور اروپایی، عرضه PlayStation 4 را در استرالیا، نیوزیلند و ۱۰ کشور آمریکای لاتین آغاز نموده است. اکنون این کنسول بازی در ۳۲ بازار بین المللی در دسترس است. این در حالی است که ایکس باکس وان تا به اینجا تنها ۱۳ کشور را تحت پوشش قرار داده است.
 
مایکروسافت هنوز درباره برنامه توزیع کنسول جدیدش جزئیات را منتشر نکرده. اما می دانیم که سونی تا اواسط ماه آینده میلادی، باز هم بر تعداد کشورهای تحت پوشش PS4 خواهد افزود. که این برنامه شامل نواحی جنوب شرق آسیا همچون کره، سنگاپور، هنگ کنگ، مالزی و... خواهد بود.
 
همچنین از ۲۲ آذرماه شاهد عرضه PS4 در عربستان سعوردی، امارات متحده عربی و جنوب آفریقا خواهیم بود. در هند هم پلی استیشن ۴ از ماه بعد وارد بازار خواهد شد. و جالبتر از همه اینکه در خانه پلی استیشن (ژاپن)‌ این محصول از سوم اسفند به صورت رسمی وارد بازار خواهد شد.




تاریخ: شنبه 9 آذر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
جمعه ۸ آذر ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۶
دیروز در مطلبی به این موضوع پرداختیم که DisplayMate، مرجع تخصصی بررسی نمایشگر، ایگزو را منسوخ و نقاط کوانتومی را عامل انقلاب در نمایشگرها دانسته. اما امروز به این پرسش پاسخ می دهیم که نقاط کوانتومی چیستند؟
 
برای این کار از توضیحاتی که شرکت nanosys، طراح متریال های نوین برای استفاده در LCD ها داده، کمک گرفته ایم و در اصل روش ساخت یک نمایشگر LCD با استفاده از فناوری نقاط کوانتومی را شرح می دهیم.
 
در زیر ساختار کلی یک پنل LCD را مشاهده می کنید. بحث ما روی لایه زرد رنگ میانی متمرکز است که در اینجا نام آن QDEF است، یعنی ورقه میزبان نقاط کوانتومی.

هر QDEF شامل تریلیون ها ذره نانو کریستال از جنس فسفر است که هر یک از آنها، یک نقطه کوانتومی به شمار می روند. در شرح ابعاد یک نقطه کوانتومی همین بس که کمی بزرگتر از یک مولکول آب و کوچکتر از یک ویروس است؛ البته با این تفاوت که نقطه (یا ذره) کوانتومی، هیچ کجای طبیعت یافت نمی شود، بلکه بایستی با دقت بسیار و تغییر در ابعاد ذرات موجود شکل بگیرد، طوری که نور را دقیقا در طول موج های مد نظر شرکت سازنده LCD، آن هم با بازده بالا تولید نماید.
 
برخلاف تکنولوژی های رایج فسفری مانند YAG که تنها قادر به نمایش یک طیف نور مشخص هستند، نقاط کوانتومی قادر به دریافت نور از پنل LED پشت شان، و تبدیل آن به -تقریبا- هر رنگی در طیف قابل مشاهده توسط چشم انسان هستند.
 
برخلاف LCD های رایج با منبع نور LED سفید، در اینجا برای نوردهی به نقاط کوانتومی از یک منبع نور آبی (مثلا پنل GaN LED) استفاده می شود و با کمک آن، نقاط جادویی قادر هستند نور آبی دریافتی را تبدیل به هر طول موجی کنند، آن هم با بازدهی بسیار بالا (بیش از ۹۰٪).
 
جادوی واقعی نقاط کوانتومی این است که قادر به تنظیم و وفق دادن رنگ خروجی خود هستند. این کار با کنترل دقیق اندازه کریستال ها در مرحله ترکیب شان با هم و ساخت ورقه QDEF صورت می گیرد.
 
به عنوان مثال، در راهکار شرکت نانوسیس، ورقه بسیار نازک موسوم به QDEF، میزبان نقاط کوانتومی قرمز و سبز است. این ورقه به ظاهر شفاف، می تواند نور پس زمینه آبی را حین عبور از خود به نور سفید تبدیل کند. بنابراین رنگ آبی توسط LED پس زمینه، و رنگ های سبز و قرمز و سفید توسط ورقه QDEF تولید می شوند تا ۴ رنگ اصلی مورد نیاز، شکل گیرند.
 
با این راهکار برای اولین بار طراحان نمایشگرها می توانند رنگ نور پس زمینه را به دقت انتخاب کرده و با رنگ فیلترها هماهنگ سازند، طوری که ساخت نمایشگرهایی درخشان تر، پر بازده تر و با رنگ هایی به مراتب زنده تر از نمایشگرهای رایج میسر شود.
 
مزیت تجاری نقاط کوانتومی نیز در این است که می توان با طراحی های مناسب آنها را در ساختار رایج مورد استفاده در LCD های سنتی جای داد طوری که تاثیر اندکی بر فرآیند ساخت گذاشته و نیازی به تغییرات زیاد در خطوط تولید پدید نیاورند.




تاریخ: جمعه 8 آذر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
 
جمعه ۸ آذر ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۰
پس از حدود دو هفته از ارائه نسخه نصاب رام CyanogenMod در گوگل پلی، این اپلیکیشن به خاطر تخلف از قوانین از این فروشگاه حذف شد.
 
اپلیکیشن مربوطه زمانی از گوگل پلی حذف شد که گوگل به سازندگان آن اعلام کرد اپلیکیشن نصاب آنها قوانین توسعه دهندگان اپلیکیشن های اندرویدی در فروشگاه گوگل پلی را رعایت نکرده.
 
سازندگان این رام پس از حذف اپلیکیشن نصب کننده رام شان، با گوگل تماس گرفته اند. تیم پشتیبانی در این تماس به آنها اعلام کرده که که اپلیکیشن نصب کننده به خودی خود برای ابزارهای اندرویدی کاربران مضر نیست، اما "آنها را تشویق به از دست دادن گارانتی دستگاه شان [به واسطه اجازه فلش کردن دستگاه و دسترسی به بوت لودر] می کند" که این مورد خلاف قوانین است.
 
بر اساس بررسی های سایت The Next Web، در شرایط و قوانین گوگل پلی ذکر شده در صورتی که اپلیکیشنی با رضایت و اجازه کاربر تغییری در کاربری ابزار وی ایجاد کند، مجاز به ماندن در فروشگاه است اما به شرطی که کاربر اجازه بازگرداندن تغییرات مذکور را داشته باشد.
 
این بند در مورد اپلیکیشن نصاب سیانوژن مد صدق نمی کند و به این ترتیب کاربرانی که علاقمند به نصب این رام بر روی تلفن خود هستند، از این پس باید مجدداً به روش قبل عمل نمایند.
 
سایانوژن مد از محبوب ترین رام های سفارشی اندروید است که گروه سازنده آن با عرضه اپلیکیشن نصاب، سعی داشت نصب این رام را برای کاربران علاقمند آسان تر کند. این رام بیش از ۸ میلیون کاربر فعال دارد و سازندگانش قصد دارند آن را -پس از اندروید و iOS- به سومین پلتفرم محبوب ابزارهای موبایل تبدیل کنند.




تاریخ: جمعه 8 آذر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۹۲ - ۰۴:۱۵
حدود دو سال پیش در نارنجی نوشتیم که محققان دانشگاه ایلینوی (Illinois) آمريکا بر روی قلمی با جوهر رسانا کار می کنند که قادر است برای طراحی مدارهای الکترونیکی بر روی کاغذ، چوب و حتی سطوح منعطف به کار رود. این قلم در آن زمان در حد یک طرح مفهومی بود و در مراحل تست خود به سر می برد. اما بالاخره شرکتی از دل همین دانشگاه سر برآورده و قصد دارد محصول نهایی خود را به بازار عرضه کند.
 
شرکت Electroninks Incorporated قلمی را با نام سرکیت اِسکرایب (Circuit Scribe) طراحی و تهیه کرده که توسط جوهر رسانای نقره به شما امکان می دهد هر مداری را که دوست دارید به آسانی بر روی کاغذ ترسیم کنید. برای این کار نه نیازی به سیم است و نه به بورد و نه لحیم کاری.

برای کار با سرکیت اِسکرایب تنها چیزی که لازم دارید یک طرح اولیه است. سپس می توانید با قیمتی کمتر و سرعتی بالاتر مدارهای الکترونیکی یا پروتوتایپ های خود را تست کنید.
 
در کنار سرکیت اِسکرایب می توان از چراغ های ال ای دی، بوق، و حتی سنسورهای تصویری و پتانسیومتر استفاده کرد. در کل سرکیت اِسکرایب ابزار مناسبی برای هکرهای سخت افزاری به حساب می آید. توسط این ابزار می توان از یک سوییچ ساده تا یک تاچ پَد پیچیده را خلق کرد.
 
جوهر این قلم به سرعت خشک می شود و شما بلافاصله پس از کشیدن مدار مورد نظر خود می توانید تستش کرده و از آن استفاده کنید.
 
سرکیت اِسکرایب هم برای کودکان و تازه کارهای عرصه الکترونیک و هم برای حرفه ای هایی که می خواهند در عرض چند دقیقه یک طرح اولیه خلق کنند، محصول ایده آلی به شمار می رود.
 
سرکیت اِسکرایب به سرعت هر چه تمام تر و در عرض کمتر از یک هفته سرمایه مورد نیاز خود را در کمپین کیک اِستارتر به دست آورد. این محصول به زودی به تولید انبوه خواهد رسید.
 
نظر شما در مورد ترسیم مدارهای الکترونیکی توسط قلم چیست؟




تاریخ: پنج شنبه 7 آذر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۹۲ - ۰۳:۱۵
ایسر، کروم بوک جدیدی را معرفی کرده. C720P در واقع نسخه جدیدی از C720 است که ماه پیش معرفی شد، با این تفاوت که در C720P صفحه نمایش لمسی نیز تعبیه شده.

این نسخه جدید مجهز به یک نمایشگر ۱۱٫۶ اینچی از نوع HD LED با تفکیک تصویر ۷۶۸×۱۳۶۶ پیکسل است. باتری آن نیز توانایی کار مداوم تا ۷.۵ ساعت را دارد. به لطف اس اس دی سریع ۳۲ گیگابایتی در این نسخه، بوت سیستم عامل کروم تنها ۷ ثانیه طول می کشد و یک پردازنده اینتل سلرون 2955U که بر پایه معماری هاسول طراحی شده نیز در قلب دستگاه قرار دارد. همچنین C720P دارای ۲ گیگابایت رم DDR3 نیز هست.
 
اما کار به موارد فوق ختم نمی شود. وبکم HD، اسپیکرهای دوال، پورت های USB (نسخه دو و سه) یک پورت HDMI و پشتیبانی از شبکه وایفای 802.11 a/b/g/n از سایر خصوصیات سخت افزاری این کروم بوک ارزان است؛ همه اینها در یک بدنه با قطر کمتر از ۲ سانتیمتر و وزن ۱۳۵۰ گرم قرار گرفته.
 
اهمیت این کروم بوک جدید نسبت به سایر لپ تاپ های همرده، در صفحه نمایش لمسی و قیمت پایین آن است. از آنجا که این نسخه در مقابل کروم بوک ۱۲٫۸۵ اینچی گوگل -که با قیمت ۱.۲۹۹ دلار عرضه شد- قیمت بسیار پایینی دارد، احتمالاً می تواند برای مشتریانی که به صفحه نمایش مولتی تاچ علاقمندند بسیار جذاب باشد. ضمناً انتظار می رود به زودی جسچرهای خاصی مانند سوایپ، تپ و زوم دو انگشتی در آن پدیدار شود.
 
عارف ماسکاتیا -مدیر بخش فنی ایسر در خصوص این کروم بوک می گوید: «محصول جدید ما (C720P) به مشتریان تجربه جدیدی به هنگام مرور وب می دهد. استفاده از اپلیکیشن های کروم در این کروم بوک بیشترین لذت را به آنها خواهد داد.»
 
به نظر می رسد که ایسر بسیار به نسخه جدید C720 امیدوار است و می خواهد با عرضه آن با قیمت مناسب و در نزدیکی تعطیلات کریسمس فروش بیشتری را در این عرصه تجربه کند.




تاریخ: پنج شنبه 7 آذر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
چهارشنبه ۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۰
اتومبیل های هوندا از ابتدای سال ۲۰۱۴ مجهز به قابلیت جدیدی می شوند که به رانندگان اجازه می دهد با کمک سیری، دستورات مورد نظرشان را به ماشین ابلاغ کنند.
اپل و هوندا مدت‌ها است که مشغول کار بر روی سرویسی هستند که به Siri Eyes Free شناخته می شود. حالا هوندا گزارش داده که این قابلیت مفید چند روز دیگر به صورت رسمی معرفی می شود.
 
در واقع قابلیت Siri Eyes Free به راننده اجازه می دهد با فشردن دکمه ای روی فرمان به منشی آیفونی اش -سیری- دسترسی داشته باشد و دستوراتی مانند تعویض آهنگ در حال پخش، برقراری تماس با افراد و ... را به او بدهد. به این صورت، رانندگان می توانند بدون چشم برداشتن از مسیر، تنها با دستورات صوتی برخی کارها را انجام دهند.
 
هوندا تایید کرده که این قابلیت بر روی ماشین های تولیدی سال ۲۰۱۴ این شرکت برقرار خواهد بود. بدین ترتیب یک نمایشگر ۷ اینچی در مدل های جدید هوندا نصب است که کار دریافت دستورات صوتی راننده و اجرای آنها را بر عهده دارد. به گفته هوندا، این قابلیت به صورت رسمی ۱۳ آذرماه معرفی شده و جزئیات بیشتری در خصوص آن منتشر خواهد شد.
 
البته به نظر می رسد این نمایشگر کار مسیریاب را هم خواهد کرد. همچنین ممکن است برای نمایش ساعت یا ویدیو، ارسال پیام و حتی مرور وب هم استفاده داشته باشد. باید منتظر بمانیم و ببینیم هوندا قصدش چیست. همچنین اشاره کنیم که اپل مشغول کار بر روی مشابه این پروژه با شرکت های آئودی، بی ام و، جگوار، لندرور، مرسدس بنز و تویوتا نیز هست.




تاریخ: چهار شنبه 6 آذر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
چهارشنبه ۶ آذر ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۰
استودیو طراحی ایتالیایی Lazzarini اولین «مینی قایق تفریحی» خود را اخیراً در جریان نمایشگاه قایق های تفریحی موناکو (2013) معرفی کرد. "جت کپسول" یک قایق تندرو آبی با ابعاد 7.5 متر طول و 3.5 متر عرض است که با ظاهر خاص خود برای اهداف زیادی مثل تاکسی آبی، ماشین اضطراری، قایق گشتی، قایق غواصی یا تفریحی، می تواند به صورت سفارشی طراحی شود.
 
بدنه قایق از جنس فایبرگلاس و مجهز به سیستم هیدرو-جت است که می تواند با یک یا دو موتور (دو مدل بنزینی و دیزل) به قدرتی از 315 تا 740 اسب بخار دست پیدا کند. در روی این قایق، یک عرشه با محافظ و محل نشستن 8 مسافر وجود دارد.
 
درب های اتوماتیک، تخت آفتابگیر روی سقف، سکوی شیرجه در عقب، اتاق خواب تبدیل شونده، توالت و حتی قابلیت اضافه کردن آشپزخانه به آن، از دیگر تجهیزات جت کپسول است.

در کنار تمام موارد گفته شده، طراحی چراغ های داخلی و خارجی تعبیه شده بر روی این جت کپسول، جلوه یک سفینه فضایی معلّق بر روی آب را در شب هنگام تداعی می کند.
 
استودیو Lazzarini همچنین چندین طرح مفهومی دیگر برای این وسیله آبی معرفی کرده: تبدیل به یک قایق جنگی زره پوش و استتار شده، یک آمبولانس آبی، یک قایق تفریحی با تجهیزات صوتی و یا یک قایق برای ورزش های آبی مثل اسکی روی آب.
 
فاستو راسینی مدیر فروش این استودیو می گوید: «مشتریان می توانند از میان نسخه های مختلف جت کپسول که حتی شامل یک قایق مجلل یا یک آشپزخانه شناور (برای سرویس دهی به سایر شناورها!) است، مدل مورد علاقه خودشان را انتخاب کنند... در واقع هیچ محدودیتی وجود ندارد.»

هم اکنون کمپانی Lazzarini مشغول توسعه و طراحی نمونه اولیه از یک UFO (در اینجا به معنا و مخفّف شی شناور ناشناس - Unidentified Floating Object) است که در واقع یک خانه آبی دوستدار محیط زیست از نسل آینده به شمار می رود و در چند تراز مختلف شامل یک سالن پذیرایی بزرگ و یک اتاق خواب در فضای پایینی که با شیشه محصور شده است. راسینی می گوید: «این سازه شناور با بهره گیری از انرژی خورشیدی و یک موتور 12 اسب بخاری، قابلیت جا به جایی در فواصل کم را نیز دارد.»
 
طبق برنامه ریزی های انجام شده، ساخت نمونه اولیه این UFO در سال 2015 به پایان می رسد.




تاریخ: چهار شنبه 6 آذر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 

 
 

چهارشنبه ۶ آذر ۱۳۹۲ - ۰۱:۳۰
شاید سمعک خیلی هم وسیله جذاب و مد روزی به حساب نیاید، اما وقتی پای اپل در میان باشد، سمعک ها هم تبدیل به گجت های جالبی می شوند.
 
ظاهراً اپل با همکاری شرکت دانمارکی جی اِن استور نورد (GN Store Nord) دست به ساخت سمعکی زده که با آیفون کار می کند. این دستگاه ReSound LiNX نام دارد و برای اتصال به آیفون از فناوری مشابه بلوتوث بهره می برد.
 
هم آیفون اپل و هم سمعک های شرکت GN از فرکانس 2.4 گیگاهرتز استفاده می کنند. بنابراین جفت شدن این دستگاه ها هم به سادگی هر چه تمام تر صورت می گیرد.
 
استفاده از تکنولوژی 2.4 گیگاهرتز به جای بلوتوث های متداول، مزیت هایی را به همراه دارد. بلوتوث ها مصرف انرژی بالایی دارند و از آنتن های نسبتاً بزرگی استفاده می کنند. در حالی که تکنولوژی 2.4 گیگاهرتز مصرف باتری کمتری دارد و به سمعک ها این امکان را می دهد که تا چندین روز به طور مداوم کار کنند.
 
در این سیستم، صدا و موزیک به طور مستقیم و بدون هیچ واسطه ای از آیفون یا آیپاد بر روی سمعک پخش می شود. مدیر عامل شرکت GN در این زمینه گفته که «ما به افرادی که مشکل شنوایی دارند، به عنوان مشتریانی با حق انتخاب نگاه می کنیم، نه بیمارانی که در چالش هایشان دست و پا می زنند».
 
ReSound LiNX در سه ماهه اول سال 2014 به بازارها عرضه می شود ولی هنوز قیمتی برای این سمعک ها اعلام نشده. با توجه به گسترش تلفن های هوشمند و ظهور شکل های جدید ارتباطات صوتی، به نظر می رسد ایده مشترک اپل و GN مشکل بسیاری از افراد جامعه را حل کرده و آن ها را با تکنولوژی های روز آشتی دهد.




تاریخ: چهار شنبه 6 آذر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
سه شنبه ۵ آذر ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۰
این روزها جی فلکس با قابلیت خم شوندگی نسبی و البته بدنه خود ترمیم کننده اش خیلی سر و صدا به پا کرده و به نظر می رسد که آینده بازار تلفن های هوشمند، با قطعات قابل انعطاف گره خورده باشد، هر چند تا تحقق واقعی این پیش بینی راه درازی باقی مانده.
 
اما گویا ال جی از تلاش باز نایستاده و مشغول کار روی نسخه دوم جی فلکس است. آن طور که از شنیده ها بر می آید G Flex 2 دارای شاسی لاستیکی سخت ولی قابل انعطاف خواهد بود، طوری که تا ۹۰ درجه بدون آسیب دیدگی و شکستگی خم شده و سپس به حالت اول باز می گردد.
 
به یاد دارید که جی فلکس اول در تست سقوط ناکام لقب گرفت ولی شنیده شده که جی فلکس ۲ شامل قطعات قابل انعطاف دیگری نظیر روکش نمایشگر، باتری و بورد نیز خواهد بود؛ ال جی در این زمینه پیشرو محسوب می شود.
 
اگر حدس ها درست باشد، جی فلکس ۲ در نیمه دوم ۲۰۱۴ رونمایی خواهد شد و قطعا شایعات و عکس هایی تا قبل از آن منتشر خواهند شد. در کل، آینده تلفن های قابل انعطاف امیدوارکننده به نظر می رسد، هر چند که در مورد رقابتی بودن قیمت شان تردیدهایی وجود دارد.




تاریخ: سه شنبه 5 آذر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
دوشنبه ۴ آذر ۱۳۹۲ - ۱۹:۰۰
با وجود توسعه طراحى هاى بسيار جالب در زمينه عينك ها و نمايشگرهايى با امکان ديد مجازى و يا سه بعدى، هنوز هم عده زيادى معتقد هستند كه اين محصولات تنها جنبه سرگرمى و فانتزى دارند و كاربرد عملى ديگرى نخواهند داشت.

اما طراحان خوش ذوق شركت Evena Medical عينكى با نام Eyes-On طراحى كرده اند كه به پزشكان كمك مى كند تا نسبت به مسير عروق زير پوست ديد واقعى داشته باشند و بتوانند در همان اولين تلاش، براى بيماران تزريق هاى وريدى موفقى داشته باشند.

اين عينك بر پايه تكنولوژى MOverio شركت اپسون طراحى شده، شباهت هاى زيادى با گوگل گلس دارد و مى تواند براى كاربر خود تصاوير گرافيكى را نمايش دهد. اما جالب است بدانيد كه اين عينك با داشتن لنز مى تواند تصاوير روشن و شفافی را به صورت سه بعدى هم نمايش دهد.

اين عينك از نور هاى چند طيفى استفاده کرده و با استفاده از فركانس هاى نورى نزديك به مادون قرمز مسير واقعى عبور عروق در زير پوست را مشخص مى كند. از طرفى ديگر اين عينك براى انجام فرايند سازى مستند، به پرستاران و پزشكان اين امكان را مى دهد تا بتوانند مراحل انجام شده را به صورت عكس يا ويديو ضبط كرده و آنها را بر روى سيستم عامل اين عينك كه PACS/EMR است، آپلود كنند.

با اين امكان فايل هاى ضبط شده براى نمايش و مرور مجدد در دسترس هستند و مى توانند به عنوان شرح حالى مصور از انجام مراحل درمانى يك بيمار به پرونده پزشكى وى پيوست شوند. این فایل ها از طريق بستر واى فاى، بلوتوث و 3G امکان به اشتراک گذاری با ديگر ديوايس ها را دارند.

با وجود تكنولوژى واقعيت افزوده اين عينك هوشمند و ديد واقعى از وريد هاى بدن، كار رگ گيرى براى همه افراد مخصوصا نوزادان و سالمندان با درجه موفقيت بالاترى انجام مى شود و از پارگى رگ ها و كبودى پوستى كه به دنبال پيدا نكردن محل دقيق رگ ايجاد مى شد، كاسته خواهد شد.

اين عينك هوشمند ١٠ هزار دلار قيمت دارد و قرار است در سه ماهه نخست سال ٢٠١٤ وارد بازار شود.




تاریخ: دو شنبه 4 آذر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
دوشنبه ۴ آذر ۱۳۹۲ - ۱۸:۰۰
حتماً در مورد رسپبری پای (Raspberry Pie) زیاد شنیده اید، شاید هم بررسی نارنجی را در مورد این کامپیوتر کوچک و ارزان خوانده باشید. در این مطلب شما را با یک نوآوری دیگر آشنا می کنیم که از ایده رسپبری پای الهام گرفته. کانو (Kano) نام یک کیت کامپیوتری است که از یک ماژول رسپبری پای بهره برده و به کودکان و بزرگسالان کمک می کند که دانش خود را در مورد کامپیوترها، به خصوص کدنویسی، افزایش دهند.
 
کانو یک کامپیوتر اُپن سورس است که کدنویسی را برای افراد بسیار آسان کرده و حسی مشابه بازی لِگو را در کاربران القا می کند. این کیت حاوی دو دفترچه راهنما، یک کِیس، یک کارت SD با ظرفیت 8 گیگابایت، یک صفحه کلید، یک اسپیکر، کابل برق، کابل HDMI، و کابل مینی یو اِس بی است.

این کیت جالب بیش از همه بر روی مهارت های اولیه کدنویسی افراد تمرکز می کند. علاوه بر این، کانو به کاربران برای خلق بازی های ساده ای چون Snake، یا ساختن موزیک یا ویدیو های HD کمک می نماید.
 
کانو بر اساس گونه ای از سیستم عامل لینوکس دِبیان کار می کند. نرم افزار کدنویسی این مجموعه هم کانو بلاکس (Kano Blocks) نام دارد. خروجی این رابط برنامه نویسی هم Javascript یا Python است.
 
پیشبینی می شود که این مجموعه در تابستان سال آینده با قیمت 99 دلار به بازار عرضه شود. این مجموعه حاوی صفحه نمایش نیست، همچنین بابت صفحه کلید می بایست 49 دلار بیشتر پرداخت.
 
شاید برای خوره های کامپیوتر همان رسپبری پای ابزار جذاب تری به نظر برسد، ولی برای کودکان یا افراد بزرگسالی که اطلاعات فنی ناچیزی دارند، کانو شاید گزینه مناسب تری باشد.




تاریخ: دو شنبه 4 آذر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
دوشنبه ۴ آذر ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۰
چندی پیش خبر ساخت اچ تی سی وان از طلای ۱۸ عیار برای جشنواره Mobo  را خواندیم ولی آن نمونه، با قیمت بسیار بالا و برای مقصودی خاص ساخته شده بود -برای فروش به خریداران عام نبود.
 
اما حالا مدل طلایی رنگ One توسط خود HTC رونمایی شده و کاربران می توانند آن را با همان مشخصات مدل های One که از ابتدا معرفی شده بود، خریداری کنند.

شاید بهتر بود این مدل نیز همزمان با دو رنگ نقره ای و مشکی معرفی می شد ولی به هر صورت، حالا خریداران HTC One یک حق انتخاب دیگر هم دارند.




تاریخ: دو شنبه 4 آذر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
دوشنبه ۴ آذر ۱۳۹۲ - ۰۱:۱۵
در روزگاری زندگی می کنیم که مرزهای بین خودرو، موتور و دوچرخه در حال از بین رفتن است. در نمایشگاه خودروی توکیوی امسال از وسیله نقلیه ای رونمایی شد که به این باور ما بیش از پیش دامن می زند.
 
کاوازاکی جِی (Kawasaki J) از لحاظ فنی سه چرخ دارد. در وضعیت مسابقه ای دو چرخ جلو به هم نزدیک شده و کل بدنه این ماشین به سمت پایین متمایل می شود و حالت اسپرت به خود می گیرد. در حالت عادی، "کاوازاکی جِی" قامتی صاف تر به خود گرفته و چرخ های جلو از هم باز می شوند.
 
فرمان این وسیله نه شبیه خودروهای معمولی است، و نه شبیه موتورهای مسابقه ای. در "کاوازاکی جِی" از دو دسته استفاده شده که هر کدام از آن ها به یکی از چرخ های جلو متصل است.
 
"کاوازاکی جِی" به یک موتور الکتریکی مجهز است و در آن به جای باتری های لیتیوم-یونی، از باتری های هیدرید نیکل-فلزی (NiMH) استفاده شده.
 
این وسیله جذاب در نمایشگاه توکیو بسیار درخشید، اما گویی قرار نیست به این زودی ها سر و کله اش در خیابان ها پیدا بشود. ظاهراً کاوازاکی برای تولید انبوه این مدل مفهومی برنامه خاصی ندارد.
 
در ادامه مطلب تصاویر بیشتری از "کاوازاکی جِی" را خواهید دید.



ادامه مطلب...
تاریخ: دو شنبه 4 آذر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
یکشنبه ۳ آذر ۱۳۹۲ - ۲۲:۰۰
نمایشگرهای منعطف این روزها نگاه های زیادی را به خود جلب کرده اند، در این میان نمایشگرهای چند وجهی نیز به تدریج در مرکز توجه سازندگان تلفن های هوشمند قرار گرفته اند.
 
چندی پیش گفتیم که سامسونگ قصد دارد در سال 2014 تلفن های خود را با نمایشگر 3 وجهی عرضه کند . حال اسکندر اوتِبایِف با همین ایده یک طرح مفهومی جالب از نسخه بعدی آیفون تهیه کرده است.

در نمایشگر چند وجهی طراحی شده توسط این طراح قزاقستانی، دکمه های مجازی جای دکمه های فیزیکی را در دو طرف دستگاه گرفته اند. مابقی بخش های دستگاه نسبت به آیفون 5S دست نخورده باقی مانده.

حرف و حدیث در مورد عرضه آیفون هایی با نمایشگرهای بزرگ تر بسیار است. پیش از این سناریو های احتمالی برای آیفون 6 بزرگ تر را بررسی کردیم. بلومبرگ هم اخیراً گزارش کرده بود که اپل در پی عرضه آیفون هایی با نمایشگر بزرگ و خمیده در سال 2014 است .
 
به نظر می رسد ارائه نمایشگرهای بزرگ تر برای آیفون در سال آینده بسیار جدی باشد. از آن سو، استفاده از پَنِل های سه وجهی نیز از سوی اپل زیاد دور از ذهن نیست.
 
البته لازم به یادآوری است که اپل معمولا در مورد پیاده کردن فناوری های نو در دستگاه هایش کمی شکیبایی به خرج می دهد، تا اصطلاحاً آن فناوری ها جا بیُفتند، و سپس آن ها را در محصولاتش تعبیه می کند.
 
نظر شما در مورد این طرح مفهومی چیست؟ فکر می کنید اپل نیز به ساخت چنین محصولی فکر می کند؟




تاریخ: دو شنبه 4 آذر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
یکشنبه ۳ آذر ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۰
وقت آن رسیده با "پایه خودکارهای قدیمی" روی میز خود خداحافظی کنید! همه ما با آن آشنا هستیم؛ پر شده از بیست قلم در شکل ها و طرح های مختلف: چند عدد خودکار تبلیغاتی، دو مداد تراش نشده که بدون استفاده و دلیل آنجا هستند، سه خودکار بدون جوهر...!

اکنون به لطف یک طراحی خلاقانه می توانید آن منظره بد قدیمی را با یک دسته دوست داشتنی از قلم هایی شبیه ساقه های چمن جایگزین کنید.

اگر چه داشتن یک گلدان گیاه کوچک در محل کار شما، باعث ایجاد حس طراوت و تازگی می شود. ولی از طرفی فضای روی میز را برای قرار دادن لوازم اداری و سایر وسایل مورد نیاز، احتیاج دارید. به علاوه اینکه شاید آنچنان هم به داشتن یک موجود زنده از نوع گیاه در محل کار خود علاقمند نباشید، چرا که در مقابل زیبایی های آن، مشکلات نگهداری و آبیاری به موقع اغلب آزار دهنده هستند.
 
محصول ساخته شده توسط استودیو طراحی زاپ کره، همان خودکارهای معمولی هستند که با طراحی خاص بدنه و شکل، شبیه برگ های چمن شده اند. ایده این استودیو، تزئین فضای کاری با استفاده از قرار دادن یک دسته از آنها درون جاخودکاری و بوجود آوردن چیزی شبیه یک گلدان گیاه است.

قلم های Pooleaf با قطر ۱۰ میلیمتر و ۲۷۸ میلیمتر طول، دکوراسیون خوبی برای میز شلوغ شما هستند. ضمن آن که ضخامت نوک قلم 0.5 میلیمتر است. بهره گیری از لاستیک سیلیکون برای ساخت این قلم ها سبب شده تا در هنگام استفاده همانند برگ های طبیعی چمن، انعطاف پذیری و نوسان آرامی داشته باشند. البته از آنجا که انتهای خودکار از نظر اندازه شبیه سایر قلم ها است، می توان از آن در سایر پایه خودکارهای متداول نیز استفاده کرد.
 
Pooleaf در سه رنگ سبز جنگلی، سبز بهاری و زرد-سبز قابل تهیه است که با ترکیبی از این رنگ ها در یک جاخودکاری، نتیجه ای شبیه به یک گلدان طبیعی بوجود می آید. به گفته سازنده حتی ساقه این خودکارها در اثر مرور زمان دچار تغییر رنگ می شود!
 
با این تفاوت که آنها در نهایت عمر بیشتری از یک گیاه دارند، حتی وقتی جوهرشان تمام شود.
 
قیمت هر ساقه خودکار(!) در Connect design : پنج دلار.




تاریخ: یک شنبه 3 آذر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
یکشنبه ۳ آذر ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۰
برخی اسناد لو رفته سامسونگ، برنامه زمانی احتمالا دقیق عرضه اندروید 4.4 کیت کت برای برخی از اسمارت فون های این شرکت را مشخص ساخته اند. ابزارهایی که در این اسناد مورد اشاره قرار گرفته اند، شامل نسخه های بین المللی این تلفن های هوشمند هستند:

گلکسی S4 سامسونگ - GT-I9500
گلکسی نوت 3 سامسونگ - SM-N900
گلکسی S3 سامسونگ - GT-I9300
گلکسی نوت 2 سامسونگ - SM-N7100
اگر اطلاعات این اسناد صحیح باشند، گلکسی اس چهارم و گلکسی نوت سوم در ژانویه ۲۰۱۴ به اندروید ۴.۴ کیت کت آپدیت خواهند شد. در حالی که گلکسی اس سوم و گلکسی نوت دوم این آپدیت را حوالی مارس یا آوریل ۲۰۱۴ دریافت خواهند نمود. 
 
مدل های تحت قرارداد اوپراتورها البته به زمان بیشتری برای دریافت آپدیت ها نیاز دارند. گفته می شود اندروید ۴.۴ با Project Svelte این اسمارت فون ها را روان تر و سریع تر خواهد ساخت. این پروژه در اندروید ۴.۴ جایگزین Project Butter در اندروید جیلی بیلی شده است.




تاریخ: یک شنبه 3 آذر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
شنبه ۲ آذر ۱۳۹۲ - ۲۰:۰۰
وقتی نام های گوگل و موزیلا را در کنار هم قرار می دهیم، رقابت این دو شرکت در عرصه مرورگر ها اولین چیزی است که به ذهنمان خطور می کند. گوگل با مرورگر کروم، و موزیلا با مرورگر فایرفاکس، رقابت سرسختانه ای با هم دارند.
 
از طرف دیگر این دو شرکت در زمینه سیستم عامل تلفن های هوشمند هم رقیب محسوب می شوند. البته باید در نظر داشت که سیستم عامل فایرفاکس هنوز در مقابل اندروید حرف زیادی برای گفتن نداشته و به کار بردن کلمه رقابت تا حدی زود است.
 
همه این ها به کنار، وقتی حرف از وضعیت مالی موزیلا پیش بیاید، کل ماجرا به گونه ای دیگر به نظر خواهد رسید. واقعیتی که شاید بسیاری از شما را شگفت زده کند این است: 90% درآمد موزیلا از سمت گوگل می آید. در گزارش مالی سالانه موزیلا اشاره شده که 90% درآمد سال 2012 این شرکت، از توافق دو طرفه اش با غول جستجوی اینترنتی، یعنی گوگل، حاصل شده.
 
موزیلا از طریق همکاری های تجاری با بینگ، یاهو، یاندِکس، آمازون و ای بِی، بخش دیگری از درآمد خود را به دست می آورد. با این حال، این میزان در مقابل سهم 90 درصدی درآمدهای حاصله از همکاری با گوگل بسیار ناچیز به نظر می رسد.
 
در آمد موزیلا در سال های اخیر به شدت رشد کرده. موزیلا در سال 2012، توانست 311 میلیون دلار درآمد کسب کند. این میزان در سال 2011 تنها 163 میلیون دلار بود. این رشد زیاد نشان از آن دارد که موزیلا در مسیر رشد و توسعه است. فقط یک چیز درست به نظر نمی رسد، و آن این است که تقریباً همه تخم مرغ های موزیلا در سبد گوگل قرار گرفته.
 
در طول چند سال اخیر موزیلا بیش از پیش به درآمدهای حاصل از گوگل وابسته شده. در سال 2010 این میزان 84% بود، در سال 2011 به 85% رسید و سال 2012 میزان وابستگی به رقم باورنکردنی 90% ارتقا پیدا کرده. دقیقاً این همان زنگ خطر برای موزیلا و طرفداران این شرکت است.
 
البته ناگفته نماند که فایرفاکس هم به شدت در پی کسب استقلال از درآمد های گوگلی است. این شرکت با جدیت بر روی پروژه موتور گِکو (Gecko) کار می کند، و همچنین نشان داده که به این راحتی ها از عرصه سیستم عامل ها خارج نخواهد شد و می خواهد با فایرفاکس او اس، در آینده ای نزدیک خود را به عنوان یک رقیب جدی مطرح کند.
 
در مورد این سوال که آیا در حال حاضر موزیلا شاخه ای از گوگل است، باید بگوییم خیر، موزیلا با استقلال کامل مسیر خود را می رود اما در عین حال از نظر درآمد، وابستگی شدیدی به گوگل دارد. موزیلا اگر می خواهد همچنان مستقل بماند، می بایست کانال های درآمدی جدیدی برای خود دست و پا کند و آن ها را به تدریج جایگزین گوگل نماید، تا در صورت پایان قراردادهای اش با گوگل، بقای شرکت تهدید نشود.




تاریخ: شنبه 2 آذر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
شنبه ۲ آذر ۱۳۹۲ - ۱۸:۳۰
عکس هایی از یک مدل قرمز رنگ اکسپریا Z1 سونی در اینترنت منتشر شده و هر چند خود تلفن غیر از رنگ، چیز جدیدی برای گفتن ندارد اما این طور که در عکس های پیدا است اندروید ۴.۴ کیت کت روی آن نصب شده.

لو دهنده هیچ توضیح اضافی در مورد چند و چون این عکس نداده اما این که اندروید ۴.۴.۲ که حتی جدیدتر از نسخه اندروید نکسوس ۵ است روی اکسپریا زد ۱ قرار گرفته خیلی جلب توجه می کند. نظر شما چیست؟ تصویر قلابی است یا سرعت عمل سونی در آماده سازی آپدیت اندروید زیاد شده؟




تاریخ: شنبه 2 آذر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
شنبه ۲ آذر ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۰
شايد براى شما هم اتفاق افتاده باشد در حال ديدن يك فيلم يا كارتون دلتان بخواهد مزه خوراكى و غذايى كه بازيگران در حال خوردن آن هستند را بچشيد. در همین راستا، محققين دانشگاه سنگاپور الكترودى را طراحى كرده اند كه به صورت ابتدایی، اين امكان رويايى را به تماشاگران مى دهد تا مزه غذاها و خوراكى هاى موجود در فيلم ها و كارتون ها را به صورت مجازى بچشند.

عملكرد اين الكترود به اين صورت است كه با قرار گرفتن روى زبان، مى تواند هر چهار مزه شيرينى، شورى، تلخى و ترشى را شبيه سازى كند. به دنبال تغييرات دما سيگنال هايى توليد مى شوند و از طريق اين الكترود بر روى زبان جارى شده و نواحى مختلف زبان را كه فضاهاى قابل تشخیص مزه ها هستند، مورد تحريك قرار مى دهند. كار كنترل اين فرايند بر عهده نوعى نيمه رسانا است. اين نيمه رسانا به الكترود اجازه مى دهد تا سريعا از گرمى به سردى و بالعكس تغيير وضعيت دهد.

اگرچه استفاده از اين الكترود امن است و خطر انتقال الکتریسیته و يا هر شوك ديگرى را به دنبال ندارد، اما محققين در تلاش هستند تا آن را به محصولى كاربر پسندتر تبديل كنند تا استفاده از آن براى كاربران علاقمند به حس مزه هاى مجازى راحت تر باشد.

شايد ديگر وقت آن رسيده باشد تا در افكار خود تصور كنيد كه با داشتن اين الكترود بتوان در برنامه هاى آموزش آشپزى و يا شيرينى پزى مزه غذاها را چشيد. مزه استيك ها، سالاد ها، پاستاها و انواع همبرگرها و دسر هاى خوشمزه. از ديگر موارد كاربرد این سنسور مى توان به شبيه سازى مجازى مزه شيرين براى مبتلايان به بيمارى ديابت اشاره نمود. با اين وجود نياز اين مبتلايان به صورت مجازى برطرف مى شود بدون آنكه سطح قند در خون به صورت حقيقى تغيير کرده باشد.

اعضاى اين تيم از طرف ديگر بر روى طراحى نوعى آب نبات ديجيتالى كار کرده اند كه مى تواند به صورت مجازى طعم شيرين دلخواه بيماران ديابتى را توليد كند. شايد بتوان اين طرح را شيرين ترين حقه ديابتى ناميد!

از آنجا كه حس بويايى و لامسه در درك دقيق مزه ها بسيار دخيل است، به نظر مى رسد مرحله بعد توسعه اين طرح كار در زمينه ملموس كردن جنس ها و بو ها به صورت مجازى باشد.




تاریخ: شنبه 2 آذر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
جمعه ۱ آذر ۱۳۹۲ - ۲۰:۰۰
از وقتی گوگل شرکت موتورولا را خرید ، سوالات زیادی در مورد چگونگی رابطه این دو شرکت مطرح شد. پس از گذشت 2 سال هنوز کسی نمی تواند با قاطعیت بگوید که گوگل در پس خرید موتورولا چه برنامه ای در سر دارد . به نظر می رسد گوگل یک دیواره آتش بین خودش و موتوولا راه انداخته و موتورولا را تعمداً به طور کاملاً جداگانه هدایت می کند.
 
اما این رویکرد گوگل به این معنی نیست که گوگل تاثیری بر روی موتورولا و تصمیمات آن ندارد. برعکس، محصولات جدید موتورولا به شدت تحت تاثیر گوگل هستند. اما به نظر می رسد گوگل علاقه ای ندارد که این تاثیرات بیش از این به نظر بیایند. شاید این کار، شرکای سخت افزاری اندروید را حساس کرده و از گوگل براند.
 
از همان اوایل تصاحب موتورولا توسط گوگل، بسیاری از ته قلب منتظر محصول موتورولا نکسوس بودند. اتفاقی که تا به حال نیافتاده و به نظر می رسد به سبب اتخاذ یک استراتژی ویژه از سوی گوگل به این زودی ها هم صورت نگیرد. گوگل برند نکسوس را به سه دلیل استراتژیک خلق کرده:
 
1. ویترینی برای اندروید گوگل؛ در این جا منظور اندروید خالص نیست، بلکه مشخصه ها و ویژگی هایی است که گوگل برای آینده پلتفرم اندروید متصور شده.
 
2. دستگاهی مرجع برای توسعه دهندگان؛ آنلاک شدن و روت شدن آسان، و تعبیه آخرین ورژن اندورید در نکسوس نشانه هایی از این سیاست گوگل هستند.
 
3. گوگل همواره توسط نکسوس می خواسته به سازندگان تلفن های هوشمند گوشزد کند که علت اصلی تاخیر در ارائه به روز رسانی های اندروید چیزی نیست جز دست بردن بیش از حد خود سازندگان در اندروید گوگل.
به نظر می رسد نکسوس توانسته تا حدی این سیاست های گوگل را به پیش ببرد. قیمت مناسب این دستگاه هم سبب شده نکسوس به دستگاه دلخواه توسعه دهندگان تبدیل شود و از طرفی هم در بین عموم طرفدار پیدا کند، که همین مسئله باعث شده نکته شماره 3 ذکر شده در بالا بیش از پیش به چشم بیاید. یعنی عموم مردم متوجه می شوند که هر چه یک سازنده تغییرات بیشتری در اندروید گوگل اعمال کند، کدهای به روز رسانی را هم دیرتر از گوگل دریافت خواهد کرد.

اما گویی این پیام واضح گوگل از سوی سازندگان، به خصوص سامسونگ، زیاد جدی گرفته نمی شود، و این شرکت پی در پی به اعمال تغییرات در اندروید گوگل مشغول است. شاید دلیل این مسئله در این است که نکسوس توسط گوگل از مزیتی برخوردار شده و در نتیجه سایر رقبا این پیام گوگل را نادیده می گیرند. این جا است که گوگل برگ برنده دیگری را رو کرده و پیام خود را از طریق موتورولا به سازندگان تلفن های هوشمند اعلام می کند.
 
درست همین جاست که ما می فهمیم گوگل چرا بین خود و موتورولا یک دیوار کشیده. موتورولا تقریباً همزمان با سایر سازندگان، کدهای جدید اندروید را دریافت می کند. گوگل خواسته با این کار کمی شرایط را منصفانه جلوه بدهد. موتورولا معمولاً تغییرات زیادی در اندروید گوگل اعمال نمی کند و در نتیجه به سرعت، به روز رسانی های اندروید را برای عموم عرضه می نماید. موتورولا تنها کمتر از سه هفته پس از اظهار وجود کیت کت، به روز رسانی خود را بیرون داد.
 
گوگل قصد دارد توسط موتورولا این پیام را برای سازندگان تلفن های هوشمند برساند که اعمال تغییرات بیش از حد در اندروید این شرکت، عواقب زیادی به همراه خواهد داشت. بسیاری از کاربران قابلیت های اضافه شده در دستگاه هایی مانند گلکسی S4 را می پسندند، ولی شاید از عواقب این تغییرات آگاه نباشند. شاید هم لَگ ها و کمبود فضای ذخیره سازی به علت رابط کاربری تاچ ویز را به گردن اندروید بیاندازند.
 
نظر شما چیست؟ به نظر شما اساساً گوگل چرا اجازه دستکاری اندروید را به سایر سازندگان می دهد. برای حفظ بازار رو به رشد اندروید؟ یا ادامه همکاری با شرکای سخت افزاری؟




تاریخ: جمعه 1 آذر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
جمعه ۱ آذر ۱۳۹۲ - ۱۸:۰۰
اگر مسیر تکنولوژی به طور ناگهانی تغییر نکند و همه چیز به همین منوال ادامه یابد، به زودی شاهد خواهیم بود که پرینترهای سه بعدی هر آن چه تصور کنیم را تولید کنند، از مواد غذایی و اسلحه گرفته تا قطعات هواپیما.
 
اما چاپ دستگاه های الکترونیکی به این سادگی ها نیست. گرچه تلاش هایی برای چاپ سه بعدی بردهای الکترونیکی صورت گرفته، با این حال اجزای پیچیده و یکپارچه برخی بردهای الکترونیکی را نمی توان به این راحتی ها با پرینترهای سه بعدی خلق کرد.
 
در این میان محققان چینی مدعی شده اند نوعی آلیاژ فلزی تهیه کرده اند که در دمای اتاق به صورت مایع است و با تکنولوژی پرینترهای معمولی جوهر افشان امکان چاپ شدن دارد. این آلیاژ در واقع ترکیب خاصی از گالیوم و ایندیوم است و به خاطر حالت مایعش بر روی هر سطحی از جمله تیشرت، کاغذ، پلاستیک، لاستیک، و حتی برگ قابل چاپ است! شاید این ایده جالب و کشف جدید، در آینده ای نزدیک گجت های پوشیدنی خیره کننده ای را برای ما به ارمغان بیاورد.

از طرف دیگر در تحقیق این محققان چینی به نکته جالب دیگری هم اشاره شده. به کمک این آلیاژ می توان لایه های رسانای شفافی تولید کرد که قادرند 47% نور را از خود عبور دهند. شاید این دستاورد محققان چینی را بتوان یک گام جدی در مسیر تحقق طرح های مفهومی تلفن های هوشمند کاملاً شفاف قلمداد کرد.




تاریخ: جمعه 1 آذر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
پنجشنبه ۳۰ آبان ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۰
مایکروسافت با قوت به توسعه پلتفرم ویندوز فون می پردازد و کم کم نشانه های موفقیت هم هویدا می شوند. هفته پیش اپلیکیشن Vine راه ویندوز فون را در پیش گرفت و دیروز هم پشت سر هم از Instagram و Waze و حتی اپ موسیقی MixRadio نوکیا به ویندوز فونی ها پیوستند.
 
امروز و در پی این اتفاقات تاد بریکس، مدیر بخش فروشگاه و اپلیکیشن های ویندوز گفته که تعداد اپلیکیشن ها از حد ضروریات گذر کرده.
 
بریکس طی مصاحبه ای اعلام کرده که ۸۵ درصد از هر ۲۵ اپلیکیشن موجود در اندروید و iOS در ویندوز فون هم یافت می شود. احتمالاً آن ۱۵ درصد باقی هم مربوط به اپ های گوگل می شوند که ماجرای خاص خود را دارد. البته به نظر می رسد از هر ۲۵ اپ بیست و یکی از آنها در ویندوز فون هم موجود است که این می شود ۸۴ درصد ولی می توان از این ۱ درصد چشم پوشی کرد.
 
این مدیر مایکروسافت در مصاحبه خود ادعا کرده نسخه ویندوز فونی اپلیکیشن های مشترک بسیار با کیفیت تر از نسخه iOS آنها است. جالب تر این که طی امسال میانگین امتیازهای داده شده به اپ ها توسط کاربران از ۳.۶ به ۳.۸ افزایش یافته؛ حداکثر امتیاز ۵ است.
 
بریکس در حرف هایش اشاره ای به تعداد کل اپلیکیشن های ویندوز فون نکرد ولی گفت حدود ۱۷۵،۰۰۰ اپ جدید در ۲ ماه گذشته آغاز به کار کرده اند. اکنون از فروشگاه ویندوز فون به طور میانگین روزانه ۱۰ میلیون دانلود انجام می شود. همچنین متوسط کاربران ۶۵ اپ روی تلفن های خود دارند که نسبت به سال پیش که ۴۲ اپ بود افزایش خوبی را نشان می دهد.
 
به طور قطع ویندوز فون در حال رشد است و چیزی نمانده که به عنوان سومین پلتفرم اصلی موبایل در کنار اندروید و iOS به رسمیت شناخته شود. مهم ترین دغدغه کاربران در مورد ویندوز فون تعداد اپلیکیشن های موجود در آن بود و این طور که به نظر می رسد با روند حاضر به زودی از میان می رود. فکر می کنید ویندوز فون در رقابت با اندروید و iOS به چه جایگاهی دست یابد؟




تاریخ: پنج شنبه 30 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
پنجشنبه ۳۰ آبان ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۰
نوکیا در سایت خود خبر جذابی برای صاحبان و خریداران آینده تلفن های سری Asha اعلام کرده. اپلیکیشن WhatsApp هم اکنون در قالب یک آپدیت رایگان برای آشا ۵۰۱ منتشر شده و به صورت OTA قابل نصب است.
 
WhatsApp یکی از محبوب ترین اپلیکیشن های ارسال پیام است که حالا با عرضه برای آشا ۵۰۱ امکان چت اینترنتی از طریق شبکه های 2G و 3G را فراهم کرده. اعلان های این اپلیکیشن نیز از طریق Fastlane -که صفحه خانگی دوم پلتفرم آشا است- قابل مشاهده خواهند بود.
 
در ضمن نوکیا خبر داده که WhatsApp هنگام عرضه تلفن های آشا ۵۰۰، آشا ۵۰۲، و آشا ۵۰۳ دو سیم کارته به بازار، به صورت پیش فرض بر روی آنها نیز ارائه خواهد شد.




تاریخ: پنج شنبه 30 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
پنجشنبه ۳۰ آبان ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۵
خیلی دور نیست زمانی که کاربران با شنیدن پیشنهاد برند ال جی به عنوان یک تلفن هوشمند لب ور می چیدند. ال جی برای تغییر این ذهنیت خیلی کوشید و حالا دیگر کمتر کسی است که نخواهد LG G2، نکسوس ۴ و جی فلکس خمیده را داشته باشد.
 
اما گزارش هایی از رسانه های کره منتشر شده که از کاهش تمرکز این شرکت بر تلفن های هوشمند حکایت می کنند. بعد از این همه تلاش و موفقیت کنونی این تصمیم کمی عجیب به نظر می رسد. این طور که گفته شده این بار قوای ال جی معطوف ساخت تلویزیون خواهد شد.
 
البته مسئولان ال جی می گویند تلفن های هوشمند در بلند مدت برای شان مهم هستند اما در کوتاه مدت معتقدند برای کاهش ریسکِ کاری بهتر است تمرکز خود را روی تجارت هایی که خیلی خوب جواب داده اند بگذارند.
 
این طور که مشخص است هنوز به طور قطع معلوم نیست این کار یک باره انجام خواهد گرفت یا به آهستگی عملی می شود؛ البته این تغییرات به بخش تحقیق توسعه این شرکت سرایت نمی کند و محققان ال جی با قوت به کار خود ادامه می دهند.
 
«با این بازاری که رو به کاهش است [انبوه] شرکت های چینی که پایین تا میان رده ها را قبضه کرده اند چاره دیگری برای ال جی الکترونیکز باقی نمی ماند. بهتر است ابتدا منابع خود را در بازاری که در آن قوت کافی دارد به کار گیرد؛ سپس از عایدی آن به تلفن های هوشمند تخصیص دهد»
 
هر چند قرار نیست این تصمیم به ناپدید شدن ال جی از صنعت تلفن های هوشمند بینجامد اما فکر نمی کنید چنین تصمیمی باعث رشته شدن پنبه هایی است که تا کنون به سختی ریسیده؟




تاریخ: پنج شنبه 30 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
پنجشنبه ۳۰ آبان ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۱
از یک طرف بعضی شرکت ها حاضر به کاهش قیمت محصولات خود برای بالا بردن فروش نیستند و سرسختانه به حاشیه سودهای بالا می چسبند، و در سوی دیگر برخی شرکت ها چندان به سود فروش سخت افزار اهمیت نمی دهند.
 
آن طور که مشخص شده هزینه قطعات به کار رفته در پلی استیشن ۴ معادل ۳۷۲ دلار است که وقتی هزینه تولید را هم به آن اضافه کنیم به ۳۸۱ دلار بالغ می شود. این یعنی سونی با سودی ناچیز یا حتی ضرر (به خاطر هزینه های جانبی دیگر) کنسول جدیدش را می فروشد.
 
هر چند فعلا سونی با سودی اندکی به فروش پلی استیشن ۴ مشغول است ولی به مرور زمان و با کاهش هزینه های تولید، حاشیه سود بهبود خواهد یافت. اما این داستان، جدید نیست.
 
در اصل سونی این استراتژی را از سال ها قبل دنبال کرده و به عنوان مثال مدل باریک پلی استیشن ۳ که در سال ۲۰۰۹ به فروش گذاشته شد، با برچسب ۳۰۰ دلاری، ۳۹ دلار زیر قیمت تمام شده اش به فروش می رسید.
 
حالا آن طور که تحلیلگران می گویند سونی توانسته قیمت تمام شده را با استفاده از درایو نوری بلو-ری و هارد دیسک ارزان تر، کاهش دهد و در عوض از پردازشگر و رم بهتری بهره ببرد که نقش مهمتری در تجربه بازی دارند.
 
مثل همیشه، اینجا هم قرار نیست سود اصلی از فروش سخت افزار حاصل شود و سونی به دنبال کسب سود از فروش بازی ها و محتواها است.




تاریخ: پنج شنبه 30 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۲ - ۱۷:۰۰
شاید موتو جی بر روی کاغذ بهترین تلفن هوشمند بازار نباشد، و به طور حتم هم نیست، اما قیمت 179 دلاری این تلفن چیزی نیست که بتوان به آسانی از آن گذشت. گوگل به واسطه موتورولا توانسته تجربه استفاده از اندروید -تقریبا- خالص را برای کاربران فراهم کند.

در آن سو، نکسوس 5 هم با این که با مشارکت ال جی ساخته شده، ولی در واقع برگ برنده گوگل به حساب می آید و طبق شواهد، این دو محصول که هر دو هویت شان را از گوگل گرفته اند، به زودی سهم خوبی از بازار را به خود اختصاص خواهند داد. حال یک سوال پیش می آید. این دو محصول گوگل، بیش از همه، بازار چه محصولاتی را تحت تاثیر قرار می دهند؟

شاید در ظاهر سامسونگ بیشترین لطمه را در این بین ببیند. سامسونگ در حال حاضر با خیال راحت در حال جولان دادن در بازار تلفن های هوشمند است و سیستم عامل اندروید را در جای جای دنیا پراکنده کرده. اما واقعیت این است که نکسوس 5 گرچه تلفن بی نظیری به حساب می آید، ولی قادر به رقابت با پرچم داران سامسونگ یعنی گلکسی S4 و نوت 3 نیست.
 
دقیقاً همین داستان در مورد اچ تی سی، ال جی و سونی هم صدق می کند. اگر به دنبال یک تلفن فوق العاده با آخرین فناوری ها هستید نکسوس 5 گزینه خوبی است، ولی در عین حال -اصطلاحاً- آخر تکنولوژی نیست. درست است که با در نظر گرفتن قیمت، نکسوس 5 برای کشورهای تحت پوشش فروشگاه آنلاین گوگل بهترین گزینه است، اما اگر قیمت مهم نباشد، نکسوس 5 از لیست بهترین های بازار حذف می شود.
 
بنابراین به نظر می رسد که پرچم داران اندرویدی چهار شرکت سامسونگ، اچ تی سی، ال جی و سونی تا حدی از گزند هجوم اندروید خالص گوگل در امان هستند.
 
و حالا می رسیم به مایکروسافت؛ گوگل و مایکروسافت به خاطر خدمات بی نظیر و محصولات به یاد ماندنی شان طرفداران مشترک بسیاری دارند، اما این دو در سال های اخیر رابطه شکرآبی داشته اند. گرچه جنگ و جدال آنها به پای دوئل اپل و سامسونگ نمی رسد، با این حال اهل فرستادن کارت تبریک برای یکدیگر هم نیستند. شاید جای خالی بهترین سرویس های گوگل بر روی ویندوز فون نشانی از این جنگ سرد باشد.
 
گوگل در حال ورود به قلمروی مایکروسافت است. ویندوز فون از قدیم سیستم عاملی محبوب بوده و بر روی سخت افزارهای خوبی هم سوار شده. پرچم داران ویندوز فونی هم قیمت های مناسبی داشته اند.

اما موتو جی می تواند رقیب سر سختی برای خانواده لومیا باشد. شاید لومیا 520 قیمتی به مراتب کمتر از موتو جی داشته باشد، ولی این احتمال هم دور از ذهن نیست که مصرف کننده با وسوسه داشتن فلش ال ای دی، نمایشگر بزرگ تر، یا PPI و رم بیشتر، مقداری کیسه خود را شل تر کرده و به سراغ موتو جی برود.
 
وقتی بحث بازارهای نوظهور مطرح باشد، ارائه محصولاتی با کیفیت بسیار بالا و در عین حال قیمتی نسبتاً ارزان، از لحاظ تجاری معنای خاصی پیدا می کند. به نظر می رسد مایکروسافت و گوگل هر دو با تیزبینی خاص خود این فرصت استثنایی را حس کرده اند و قصد دارند بی سر و صدا قسمت عظیمی از بازارهای جدید را به خود اختصاص دهند.
 
در این دو سه سال اخیر مایکروسافت برای حضور پرقدرت در عرصه تلفن های هوشمند تلاش های بسیاری انجام داده و ظاهراً با در اختیار گرفتن کسب و کار تلفن های همراه نوکیا، سکوی پرتاب خوبی برای خود تدارک دیده، و حالا که گوگل به این قلمروی استراتژیک مایکروسافت وارد شده، باید منتظر ماند و دید که ردموندی ها در ادامه چه عکس العملی از خود نشان می دهد.
 
نظر شما چیست؟ آیا شما هم موتو جی و نکسوس 5 را تهدیدی برای محصولات دیگر بازار نمی دانید؟




تاریخ: چهار شنبه 29 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۰
در مسائل شناختی-فلسفی مبحثی وجود دارد تحت عنوان «بازگشت». این که بازگشت چیست و اصولاً بازگشت به چه، مد نظر ما نیست چه این که در بین خود اهل این علم هم اختلاف نظرهای زیادی وجود دارد؛ اما می توان با مثالی قضیه را روشن کرد.
 
مثلاً ۱۰۰ سال پیش همه پدر-مادر بزرگ ها از ظروف مسی با روکش روی استفاده می کردند که طی تغییرات دنیای نوین از بین رفت و به فراموشی سپرده شد؛ اما بعد حالا می بینیم که دوباره به شدت مورد تأیید و حتیٰ تأکید همه، من جمله پزشکان قرار گرفته و «بازگشتی» به سوی گذشته در این زمینه به وجود آمده.
 
اینها را گفتیم تا مقدمه ای چیده باشیم برای معرفی یک ایده به ظاهر ساده و البته «بازگشتی» که در عین سادگی حرف های زیادی برای گفتن دارد. گروه پدال پاور (Pedal Power) همان طور که از اسمش بر می آید در صدد است از پدال زدن، نیرو تولید کند.
 
آنها می گویند که دوچرخه وسیله ای است که از قدیم تنها به عنوان وسیله نقلیه یا نهایتاً یک دستگاه ورزشی به کار می رفته، ولی شما هنگامی که پدال می زنید در واقع انرژی موجود در ماهیچه ها را به انرژی مکانیکی تبدیل می کنید پس چرا در جایی که نیاز داریم این تبدیل انرژی را به سمت نوع الکتریکی آن سوق ندهیم.
 
این گروه ایده خود را برای تأمین سرمایه عرضه کرده و امیدوار است با استقبال مردمی بتواند آن را عملی کند. البته حتماً تصدیق می کنید که پیش از این ایده های مشابه زیادی دیده ایم که مثلاً با اتصال یک آرمیچر به طوقه دوچرخه، برق لازم برای روشن کردن یک لامپ تأمین شود هر چند برق تولیدی در اکثر این موارد بسیار اندک بوده.
 
همین جا تفاوت ایده پدال پاور با دیگران است؛ «به طور متوسط یک فرد بالغ می تواند حدود ۷۵ وات طی دو ساعت تولید کند. این مقدار معادل ۱۵۰ وات-ساعت است که برای روشن نگه داشتن یک لپتاپ بین ۳ تا ۶ ساعت یا یک تلفن بین ۳۰ الیٰ ۴۰ ساعت کافی به نظر می رسد. این مقدار برق تولیدی در مکان های فاقد الکتریسیته یا موقعیت های اضطراری و سوانح می تواند بسیار ارزشمند باشد.»
 
این طور که در توضیحات گروه پدال پاور آمده دستگاه آنها که قرار است به قیمت ۲۰۰۰ دلار به فروش برسد می تواند با نیروی کمتر از ۱ اسب بخار به راه بیفتد برای مصارف مختلفی چون کمپرسور هوا، خرد کن، پمپ آب و خیلی امور دیگر به کار گرفته شود، مثلاً نشان داده شده که چطور در مزارع می توان از این دستگاه به طور مفیدی استفاده کرد.




تاریخ: چهار شنبه 29 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۹
سال ها است که فضانوردان بدون امکاناتی برای داشتن آب تازه به فضا می روند. آنها در حالی که درون کپسول در فضا معلّق هستند، از یک منبع آب چند بار مصرف شده برای شستشو و نوشیدن استفاده می کنند. سوالی که مهرداد مهدجوبی، طراحِ صنعتی از سوئد مطرح کرده این است: چرا در روی زمین همین شیوه را در پیش نگیریم؟
 
در واقع همین سوال، به شکل گیری ایده طرح دوش OrbSys منجر شد؛ یک سیستم تصفیه با تکنولوژی بالا که می تواند آب مصرف شده حین دوش گرفتن را تصفیه کند. از نظر مهدجوبی قبل از اینکه به مرحله اضطرار برسیم باید همین الان شروع به باز-استفاده از منابع محدود کنیم.
 
این دستگاه چگونه کار می کند؟ این سیستم همانند یک چرخه بسته، درست شبیه به دوش های فضایی، عمل می کند. آب داغ از شیر دوش خارج شده و به قسمت تخلیه می رسد و در این مرحله فوراً تا حد استاندارد‏های آب آشامیدنی تصفیه شده و سپس به قسمت بالای دوش پمپ می شود. به دلیل فرآیند سریع تصفیه، آب همچنان داغ مانده و فقط نیاز به مقدار کمی باز گرمایش دارد.

بنا بر نتایج، این شیوه سبب صرفه جویی 90 درصدی در آب مصرفی و 80% صرفه جویی در انرژی در هر بار استفاده از دوش می شود؛ در حالی که حتی آب تولید شده با این سیستم، از آبی که به صورت نرمال از آن استفاده می کنید هم تمیزتر است.
 
از دیگر امکانات این دوش "های-تکنولوژی" مانیتور تعبیه شده بر روی آن است که با استفاده از آن می توان دما و میزان جریان خروجی آب (حداکثر تا 24 لیتر در دقیقه) را مشخص کرد که نهایتاً فشار آب خروجی (با کمک تثبیت کننده فشار) کاملاً یکنواخت است.
 
سیستم تصفیه آب توانایی حذف ذرّات ریز میکرونی تا میزان بیش از 99.995 درصد را دارد. طبق گفته سازنده آن، تعویض فیلتر تصفیه نیز به راحتی توسط خود کاربر امکان پذیر است و کمتر از 10 ثانیه زمان می برد.
 
مهدجوبی توضیح می دهد: «با این دوش، که دائماً در حال تصفیه آب است، فقط در حدود 5 لیتر آب برای یک استحمام ده دقیقه‏ای استفاده می شود.» در صورتی که برای یک استحمام متداول شما نیاز به 150 لیتر آب دارید؛ و این یعنی حدود 30 برابر مصرف بیشتر!
 
بنا بر گزارشی که شرکت او تهیه کرده، سیستم اربیتال هر ساله می تواند حدود 1000 یورو از هزینه‏ قبض های انرژی شما کم کند.

مهدجوبی دوش OrbSys را زمانی که در دانشگاه لوند سوئد مشغول تحصیل در رشته طراحی صنعتی بود، ایده پردازی کرد. ایده او از بخشی از یک پروژه مشترک با مرکز فضایی جانسون ناسا، گرفته شده.
 
او می گوید: «در یک سری شرایط محیطی خاص مثل ماموریت فضایی به مریخ و برگشت از آن، مفاهیم طراحی در مسیر استفاده و به وجود آوردن تمام منابع ممکن در آنجا تعریف می‏شود؛ و من هیچ دلیلی نمی‏بینم که ما نتوانیم به همان اندازه که در فضا برای این موضوع موثر و کارآمد هستیم، در روی زمین نباشیم.»
 
بر اساس تحقیق آژانس حفاظت از محیط زیست آمریکا (EPA)، سالیانه در حدود 1.2 تریلیون گالون آب برای مصرف استحمام فقط در آمریکا مصرف می شود. در عین حال که در سرتاسر جهان چیزی در حدود سه برابر جمعیت آمریکا، فاقد امکان دسترسی به آب سالم هستند!
 
آیا شما نیز فکر می کنید که وقت آن رسیده تا در نحوه مصرف منابع سیاره خود کمی باهوش تر عمل کنیم؟




تاریخ: چهار شنبه 29 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
دوشنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۰
شاید بسیاری از شما جنگ ستارگان (مجموعه فیلمهای به یاد ماندنی جورج لوکاس) را دیده باشید. ظاهراً شمشیرهای معروف این مجموعه فیلمها به زودی تبدیل به واقعیت می شوند. برای اولین بار دو فیزیکدان از دانشگاه های ام آی تی و هاروارد توانستند از نور، ماده تولید کنند. اتفاقی که از نظر تئوری احتمالش وجود داشت، اما هیچ وقت در عمل صورت نگرفته بود. حاصل تلاش این محققان، لیزرهایی است که مانند شمشیرهای جنگ ستارگان با هم تعامل می کنند.

در این تحقیق فیزیکدانان کاری کردند که فوتون ها با یکدیگر پیوند خورده و مولکول ها را تشکیل بدهند و در نتیجه به معنای عام، توانستند از فوتون ها ماده تولید کنند. محققان برای این کار از یک اتاقک خلاء پر شده از اتم های روبیدیوم بهره گرفتند و دمای آن را به کمک لیزر به صفر مطلق رساندند. سپس فوتون ها را به صورت یکی یکی به کمک پالس های لیزری به سمت ابر شکل گرفته از اتم ها شلیک کردند. هر یک از فوتون ها پس از این که انرژی خود را به اتم ها منتقل می کرد، با کاهش سرعت مواجه شده و از ابر اتمی خارج می شد.
 
نکته اصلی ماجرا این جا است که وقتی دو فوتون با هم به سمت ابر شلیک می شدند، این دو با هم پیوند برقرار کرده و تشکیل مولکول می دادند. با این که هنوز این قضیه، یعنی تبدیل نور به ماده، در مراحل اولیه خود به سر می برد، دانشمندان به دنبال کاربردهای این پدیده جالب می گردند. شاید رایانش کوانتومی، کامپیوترهای مدرن، یا خلق کریستال های سه بعدی از نور، مقصد بعدی این فناوری جدید باشد.
 
آنچه علم در مورد نور می داند، همه از یک واقعیت اصلی ریشه می گیرد: این که فوتون ها فاقد جرم هستند و با همدیگر تعامل برقرار نمی کنند. کاری که محققان برای رسیدن به دستاورد جدیدشان انجام دادند این بود که محیط ویژه ای خلق کنند تا در آن فوتون ها با یکدیگر واکنش نشان داده، با هم پیوند تشکیل داده و مولکول ها را شکل دهند. به گفته این محققان ارتباط دادن نتایج این تحقیق با شمشیرهای نوری جنگ ستارگان پر بیراه نیست.




تاریخ: دو شنبه 27 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
دوشنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۲ - ۰۲:۳۰
یکی از کاربران شبکه اجتماعی ردیت با ادعای اینکه از کارمندان اوپراتور Telefonica است، دو عکس از تبلتی با کد LG-V510 را منتشر کرده که گمان می رود نکسوس ۱۰ (۲۰۱۳) باشد.
 
به رغم کیفیت پایین عکس ها می شود یک بلندگو در بالای نمایشگر (حالت افقی) را مشاهده کرد که گویا جایگزین بلندگوهای استریوی نکسوس ۱۰ (۲۰۱۲) شده.

همان طور که در عکس دوم پیدا است نسخه سلولار نکسوس ۱۰ ال جی ۲۹۹ پوند قیمتگذاری شده (قیمت در امریکا احتمالا ۳۹۹ دلار). منبع ناشناس مدعی عرضه مدل های وای فای و سلولار محصول در دو رنگ سفید و سیاه از روز نخست آذر ماه است.
 
تا به حال اعلام های خطای زیادی درباره این محصول داشته ایم. گاهی ادعا شده ایسوس سازنده نکسوس ۱۰ جدید است و حالا هم پای ال جی به میان آمده است. چاره ای جز صبر تا ۱ آذر نیست. آیا این شایعه جدید به حقیقت می پیوندد؟




تاریخ: دو شنبه 27 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
یکشنبه ۲۶ آبان ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۰
شاید قبلا هم درباره این ایده چیزهایی شنیده باشید و به استفاده های بسیار بهتر از سرنشین همیشگی بینی فکر کرده باشید. اما همیشه مهمتر از فکر، عمل کردن است.
 
Sayalee Kaluskar که در کسوت یک طراح فعالیت می کند، به تازگی با افزودن پنلهای خورشیدی به عینک آفتابی Ray-ban خود، آن را به یک ابزار شارژ آیفون تبدیل نموده است.
 
این ابداع که Ray-Ban Shama Shades نام گذاری شده، بخشی از یک پروژه دانشجویی در مدرسه تبلیغات میامی، (در سانفرانسیسکو) است.
 
عینک آفتابی shades مجهز به پنل خورشیدی کوچکی بر روی هر یک از دسته های خود است و گفته می شود پس از اتمام یک روز آفتابی، انرژی لازم برای شارژ آیفون ۵ را تامین خواهد نمود.
 
البته پیش از این هم ابداعات خلاقانه ای در خصوص استفاده از سلولهای خورشیدی روی لباسها و ابزارهای پوشیدنی را دیده بودیم. مانند کوله پشتی های Ralph Lauren، یا پتنت تازه اپل که شامل تامین انرژی ابزارهای الکترونیک با استفاده از پنل های خورشیدی نصب شده روی خودشان است.
 
به نظر می رسد که روز به روز علاقه مردم برای استفاده از انرژی خورشیدی قابل حمل، شدت بیشتری پیدا می کند و همگان به دنبال استفاده مقرون به صرفه و ذخیره میزان کافی انرژی در ابعاد کوچک هستند.




تاریخ: یک شنبه 26 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

اسلایدر

eshterakiha